Eerste Brütal Legend DLC aangekondigd met een PS3 extra

Brütal Legend ligt nog maar kort in de winkels en de game doet het verrassend goed. Aan het succes van deze game helpt de stem van Jack Black natuurlijk erg mee. Jack Black heeft namelijk de stem ingesproken van hoofdpersoon Eddie Riggs. Naast Jack Black zitten er nog meer beroemdheden in de game waaronder Ozzy Osbourne. Vandaag heeft ontwikkelaar Double Fine samen met EA de eerste DLC pack aangekondigd voor Brütal Legend en de PS3 bezitters worden even bruut getrakteerd.

De pack zal nieuwe maps bevatten voor de online mode van Brütal Legend. De maps heten Circle of Tears en Death’s Fjord. Als bonus krijgt iedereen die de DLC download een gratis in-game bijl cadeau, the Blade of Ormagöden. Double Fine en EA hebben echter nog een brute verassing voor de PS3 bezitters van deze game. Voor de PS3 zal de DLC namelijk gratis zijn tot en met 19 november! De DLC verschijnt in de PS Store op 5 november dus wees er snel bij.

5 reacties

 1.    591 XP
  dajez's avatar

  oo downloade dus ook al heb ik het spel ng ni:P

 2.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Ik ook;) ook al heb ik de game nog “niet:P

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  haha ben benieuwd wie na die tijd nog de dlc download. Goede actie trouwens, zouden meer games moeten doen

 4.    12 XP
  Gabri's avatar

  super vette actie voor een fucking brute game ik ga hem zeker downloaden ga zo door double fine en voor iedereen die nog de game moet kopen zeg ik gewoon doen want je krijgt er geen spijt van

 5.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Ik heb zels de demo kapot gespeeld, gelijk dwonlaoden als de DLC er is. En dan pas de game 😛