Sony Japan werkt op dit moment aan een vrij originele game met de naam rain. In deze game is het speelbare personage enkel zichtbaar in de regen door middel van een silhoutte dat zichtbaar wordt als er regen op neerdaalt. Vandaag heeft Sony een nieuwe trailer (hierboven), screenshots (hieronder) en nieuwe informatie vrijgegeven.

In rain speel je met een jongetje dat een meisje achterna zit in zijn eigen verbeelding en dat brengt hem naar een mysterieuze wereld waar het continu regent. Hier ontdekt hij dat hij onzichtbaar kan worden en terwijl hij merkt dat de wereld anders dan anders is, is hij in de tussentijd verdwaalt en bang, aangezien hij opgejaagd wordt door spookachtige figuren.

Hij zal echter niet opgeven, want hij is er op gebrand om het meisje te redden en terwijl hij druk op zichzelf zet zal hij zich verder ontwikkelen en sterker worden. De bovenstaande trailer moet een beeld geven van de gevarieerde wereld en dat beide personages elkaars pad soms kruisen. Op een gegeven moment zullen ze dan ook samen nieuwe omgevingen ontdekken, vijanden verslaan, te slim af zijn enzovoort.

Check de nieuwe screenshots hier beneden. Op de E3 zal rain speelbaar zijn en als we de mogelijkheid hebben zullen we uiteraard hands-on gaan met deze interessante titel.