Bug in Borderlands zorgt voor problemen

De game Borderlands is nog maar net uit en de eerste bug is alweer waargenomen. Borderlands is een game die vooral leunt op de online support van de game. Zo kan je namelijk de game in je eentje spelen, maar kan je de game ook met drie van je vrienden spelen. Door met meer mensen te spelen worden de vijanden sterker, maar krijg je wel betere wapens en items. Ook is het natuurlijk veel leuker om een game met drie vrienden door te lopen dan in je eentje.

Spelers die de game online willen gaan spelen en aan een spel willen meedoen of willen verlaten hebben de kans dat ze de bug tegenkomen. Door deze bug verdwijnen al je wapens opeens en worden je skillpoints gereset naar nul. Vooral de reset van je skillpoints is erg irritant, omdat je die verdient op basis van levels die je omhoog gaat. De bug is al vermeld op de Gearbox forums en er wordt nu hard gewerkt aan een patch om dit probleem te verhelpen.

8 reacties

 1.    24 XP
  Kezza's avatar

  Ik vraag me toch altijd af waarom dit soort bugs pas opduiken als de game al uit is.. dit is toch een grote bug, al je weaps en skill points weg.. dat moeten ze toch zelf bij het testen ook wel ergens tegen zijn gekomen zou je zeggen..

 2.    354 XP
  Solit_J's avatar

  idd beetje achtelijk dat ze dit niet tegen kwamen tijdens het testen het is niet echt iets wat je hoort te missen

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dit is wel een hele erge bug, denk niet dat je echt zin hebt om alles weer opnieuw te halen als je best ver bent. Echt slordig dit.

 4. Anoniem -   
  77.61.37.209 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ach ja er wordt toch aangewerkt er is in iedergeval ondersteuning voor de game, dat is een goed teken..

  en shit happens

 5.    54 XP
  gappie88's avatar

  goed dat ik dit ff lees ik wilde m gaan halen maar ik w8 nog wel ff dan:P

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @Myx: haha ja precies. Erg lelijk deze bug

 7.    442 XP
  rwss's avatar

  Het is fijn dat versnellingsbak (gearbox) er al mee bezig is en dat ze het onderkennen.

  Vreemd dat ze dit tijdens het testen niet zijn tegen gekomen, zal dan wel een server gebonden bug zijn die zicht voor doet bij een bepaalde server setup, kapotte vernsellingsbak (broken gearbox ;-P.)

 8.    488 XP
  tigertijger's avatar

  hellemaal nergens last van gehad nog maar uhm ik speel ook met 3 carracters 1 voor alles XD 1tje voor co op 1tje voor single en 1tje voor online 😀 dus ach ja en ik vind het gewoon vet en het werkt gewoon shit happens en ze zijn er mee bezig dus ik speel ondertussen wel gewoon met 2 andere caracters dan online 😛