Sony: “Home heeft geen prioriteit”

We mogen al een tijdje gebruik maken van PlayStation Home, wat toch meer en meer spaces krijgt. Maar is het eigenlijk ook een succes? Volgens de PlayStation Home director Pete Edwards hebben ze wel aangetoond dat er een markt voor is, maar dat is niet het enige wat hij heeft gezegd op de London Games Conference gisteren.

Hij heeft namelijk verteld dat Home op dit moment geen prioriteit heeft van Sony om het nog leuker voor de gamers te maken. Natuurlijk zullen er spaces bijkomen, maar Sony legt hun prioriteit bij andere zaken voor de PS3. Verder vertelde hij ook nog dat de Europese gamer ongeveer 56 minuten aanwezig is in Home per sessie.

“It’s been a long road. We’ve proved there is a market out there and we’ve got a lot of people that spend a lot of time in [Home]. It’s not a priority right now but there is a business model there.”

12 reacties

 1.    424 XP
  Dawes's avatar

  Om een potje te kunnen pokeren in de EA lounge moet je inderdaad +/- 56 minuten wachten..

 2.    168 XP
  Mowie24's avatar

  Ja pokeren duurt erg lang, iedereen gaat dan wachten bij de tafel waar de minste mensen zijn, en dan gelijk drukken op joinen als het klaar is.
  Daar moeten ze echt wat aan doen

 3.    141 XP
  jvdr4life's avatar

  Huh, pokeren? EA lounge? Mis ik wat =p

 4.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  dat kun je soms ook wel merken xD

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  goed zo, home is mislukt en nu de ps3 zelf is wat beter maken 🙂

 6.    107 XP
  mvdr4life's avatar

  @jvdr4life: jij bent egt dom xD

 7.    13 XP
  tukker81's avatar

  Nee ze moeten Home inderdaad geen prioriteit geven, maar ze moeten de internet brouwser eens aanpakken. Deze loopt veel te vaak vast, en ondersteunt ook veel dingen niet. Ik dacht dat de ps3 een multimedia machine was!!!. Kijk eens naar de 360 dat is helaas wel een mutimedia machine.

 8. Anoniem -   
  83.87.174.99 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Hee tukker, wat doe je hier dan! ga lekker met je 360 spelen! Das pas leuk.

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ik dacht dat ze iedere maand 3 nieuwe spaces wilden. Maar dat is nu ook van de baan blijkbaar

 10.    219 XP
  SuperDre's avatar

  Als ze nou eens gebruik gingen maken van worldstreaming, ofwel ‘naadloze’ overgang naar een andere ruimte, en niet nu gewoon een nieuw level laden. Dat is voor mij 1 van de grootste nadelen van heel home.. ohja en bijvoorbeeld bij de bios als je voor fullscreen kiest bij een trailer, datie dan ook echt fullscreen is, en niet zoals nu gewoon ingezoomed..

  @Tukker: de xbox360 is net zo min een fatsoenlijke mediacenter als de PS3, beide missen teveel codecs om opzichzelf te staan (zonder dus dat je een mediastreamer gebruikt op je PC die alles netjes transcode naar wat jouw console aan kan)..

 11.    473 XP
  mickje12's avatar

  jammer dat ze het opgeven, juist nu veel mensen een ps3 kopen, en dus ook home zullen proberen! ook vind ik dat ze de leeftijd niet op 18+ moeten zetten, is nergens voor nodig! hiermee zouden ze het veel toegankelijker maken!

 12.    442 XP
  rwss's avatar

  Ik hoop dat ze de ps3 browser in ruilen voor opera software, zoals nintendo ook al doet, zijn ze gelijk beter bij met de web standaarden en java support, natuurlijk mag firefox ook wel.
  Die web browser mag n’s goed aan gepat worden, heeft veel render problemen en ik vindt ‘m niet erg stabiel op sommige punten.
  PS Home is inderdaat niet waar ze hun aandacht op moeten richten,
  dit is inderdaad een flop, er zijn bijna geen Nederlanders op actief,
  meer duitsers, italianen, russen en spanjaarden.