http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51af3d4384e55.jpg

‘De Super Dangerous Wub Wub Editie’ dat is de naam van de Saints Row IV Collector’s Edition die bij geselecteerde winkels in de schappen komt te liggen op 23 augustus. De game komt uit voor PS3 en Xbox 360 en beide edities zullen de Collector’s Edition krijgen. De prijs zal liggen op €99,99 en hij is te koop in beperkte oplage bij Bol.com, Gamemania, 12game en Smartoys.

Het Dubstepgeweer is ongeveer 20 cm lang en zit ook in de game. Volgens het persbericht is het geweer in staat om vijanden met de kracht van ‘wub’ het zwijgen op te leggen. Hier voegt men aan toe dat het ‘met zijn gruwelijke ontwerp, laservizier en vette geluiden’ deze replica van ‘ultrahoge kwaliteit’ één groot feest is. Juist, je moet er maar op komen.

Het blijft niet bij het Dubstep-geweer, verder zit er ook nog een Johnny Gat-gedenkstandbeeld bij van 20cm. Om de president uit te hangen krijg je ook een Doomsday Button op zakformaat. Mocht je hem pre-orderen dan krijg je ook nog extra digitale content zoals een Screaming Eagle-VTOL, Amerikaans ‘Uncle Sam’-uniform en een aanmoedigingspakket bestaande uit het ‘Merica’-geweer.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51af3ce303239.jpg