Vragen over de E3? Stel ze aan de redactie in Los Angeles!

Volgende week barst de E3 los en zoals jullie in de reisvideo hebben kunnen zien is de redactie van PSX-Sense inmiddels veilig geland in Los Angeles. Tarek, Lennard en Roel gaan nog even genieten van wat rust en de zon.

Daarna gaan ze vol aan de slag om verslag uit te brengen van de E3 door middel van video´s, previews en meer. Verder zijn ze er ook om jullie vragen te beantwoorden. We nemen deze vragen in de behandeling na de persconferenties van maandag en voordat de E3 begint.

Plaats de vragen hieronder in de reacties, waar wij dan een selectie uit maken en wellicht zie je jouw vraag terug in een speciale video!

 1.    1126 XP
  chris65's avatar

  Ik vraag me af of de harde schijf van de ps4, net als de ps3, te vervangen is.

 2.    864 XP
  Sir. Nigell's avatar

  Ik vraag me af of je verder kan met behaalde resultaten van de PS3(heb ik het niet eens over trophies)op de PS4 zoals bijv. FIFA 13, daarbij zit je op een niveau(xp) dat ook behouden is gebleven van FIFA 12, dan is het de moeite waard om FIFA 14 of wellicht GTA V voor de ps3 te kopen, en later wanneer de PS4 er is ze voor de PS4 te kopen en verder kan, niet alleen save files maar dus ook statistieken en gegevens wat online staat. beetje duidelijk? :p

 3.    3997 XP
  tyger1's avatar

  mijn vraag is of jullie al weten of de prijs en de release date worden
  verteld op de E3 persconfersie van SONY ps4 .
  Ook zou ik graag wat het top moment was op de E3 en kwa games of onthullingen.
  Graag zou ik ook van jullie weten wat de grootste teleurstelling was en wat jullie kippevel momentje was op de E3 ( stand meisjes niet bijgerekend lol)
  Anders wens ik jullie daar achter nog veel plezier in LA ,greetz

 4.    1126 XP
  chris65's avatar

  Oh, en wat nu precies de plannen zijn voor playstation plus. Zoals dat nu is ingericht bevalt me erg goed en als ze dit zo doorzetten naar de ps4 , word ik zeker weer lid

 5.    919 XP
  Floepert's avatar

  Vraagje over een game, namelijk batman arkham origins.

  Welke villains zullen er allemaal in arkham city aanwezig zijn? en dan wil ik het liefste weten of the penguin er zal zijn.

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Is het gebruik van humor door Sony een teken dat zij bepaalde zaken niet zoals de concurrentie gaan aanpakken? Denk maar aan DRM, indie, killzone promo van Microsoft etc. Op twitter en Facebook

 7. Anoniem -   
  85.28.116..xxx's avatar

  Gaan er ps3 games in de ps4 kunnen ?