Relentless Software is een ontwikkelaar die games exclusief voor de PlayStation maakt. Denk hierbij aan Buzz! en aan de aankomende moord/mystery game Blue Toad Murder Files. Maar hier blijft het niet bij, want in 2010 komen ze niet alleen met deze game, maar ook nog met een tweede.

De ontwikkelaar heeft onlangs een presentatie gegeven op de Brighton University. In deze presentatie staan twee projecten, welke twee PS3-games moeten voorstellen die uitkomen op het PlayStation Network. Deze projecten hebben ze zelf ook op hun site gezet en zoals jullie weten was het eerste project al Blue Toad Murder Files, welke ook volgend jaar uitkomt.

Het tweede project welke exclusief voor de PlayStation 3 uitkomt, is nog niet bekend. Wel zeggen ze bij Relentless Software dat het niets te maken heeft met of Buzz! of Blue Toad Murder Files, maar dat deze nieuwe game wel weer voor iedereen geschikt zal zijn en je enorm moet gaan vermaken. Hopelijk zullen we het binnenkort snel weten.

So we lifted the lid on Secret Project #1, which is now known as Blue Toad Murder Files. But where one mystery ends, a new one begins. Secret Project #2 has nothing to do with Buzz! or with Blue Toad but again, is something that everyone can enjoy and plays to our strengths in the social game genre.