Ritmische game Hatsune Miku Project Diva F zal in augustus verkrijgbaar zijn op PlayStation 3


Je hebt er wellicht nog nooit van gehoord, maar Hatsune Miku Project Diva F is een mega populair spel in Japan wat compleet gaat om het aanhouden van ritmes. Op de E3 in 2012 was de game aanwezig om te peilen hoeveel interesse er was voor de game onder de westerse gamers en dit bleek uiteindelijk méér dan genoeg.

Een petitie op Facebook trok SEGA uiteindelijk over de streep en er werd al gauw besloten om de game te lokaliseren. In Amerika zal de game daarom zowel digitaal als fysiek in de winkels belanden eind dit jaar, maar wij Europeanen zullen het moeten doen met enkel de digitale versie. Voor degene die de game eerder willen uitproberen bestaat er de mogelijkheid om een demo-versie te downloaden vanaf 12 juni.

In vergelijking tot de Japanse versie zal de Europese versie ook beschikken over de extra toegevoegde nummers uit de PlayStation Vita versie en de geüpgrade graphics.

De officiële release van de game zal twee maanden later – in augustus – plaatsvinden. Ben je benieuwd en wil je toch wat meer informatie over de game? Check dan even de gameplay trailer hieronder, deze zegt meer dan woorden ooit zouden kunnen.

Boxshot Hatsune Miku Project Diva F

Hatsune Miku Project Diva F

Releasedatum:
31-08-2013
Genre:
Muziek
Uitgever:
SEGA
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  195.240.129.xxx's avatar

  oke……

 2.    530 XP
  Wintermute's avatar

  De gestoordheid kan ik ergens wel waarderen, maar het is een rythm game.
  En ik heb (helaas?)het ritme van Johnny Cash, ik doe maar wat^^
  Niet voor mij, maar goed dat een petitie op FB iets uitmaakt!
  Eens doen voor Tales games bij Namco?