Serious Sam 4 is eindelijk maar toch aangekondigd

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51b111db0f5c5.jpg

Eindelijk, eindelijk maar toch, Serious Sam 4 is daadwerkelijk in ontwikkeling en aangekondigd. Via de Humble Bundle gaat men ervoor zorgen genoeg budget te krijgen om Serious Sam 4 te kunnen maken. Details over platformen en andere informatie is verder nog niet gegeven, maar men gaf ons wel bovenstaand screenshot, hoge resolutie versie hier. Via de Humble Bundle kun je een pack kopen met Serious Sam HD 1 and 2, The Random Encounter, Double D, Kamikazi Attack, Public Test 2, doneer je er nog wat bij? Dan krijg je Serious Sam 2 and Serious Sam 3 BFE ook nog eens.

De winst hiervan gaat rechtstreeks naar de zakken van de ontwikkelaar die het gebruikt om de ontwikkeling van Serious Sam 4 te ondersteunen. We hopen van harte dat de game ook uitkomt op PS4, maar dit is wel aannemelijk. Het derde deel staat nog altijd aangekondigd en is tot op de dag van vandaag nog altijd in ontwikkeling voor de PS3 en Xbox 360. Mogelijk stopt men hiermee en richten ze zich volledig op Serious Sam 4 voor de next-gen consoles.

De game staat gepland voor een release in 2014.

Boxshot Serious Sam 4

Serious Sam 4

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    501 XP
  Straatveger's avatar

  heb alle delen al uitgespeeld op pc, de ps3 en xdoos360 is te traag om dit soort games op te spelen. zie de versie van de xdoos serious sam 3 die veel screen tearing heeft. jammer want dit zijn leuke knallers. ben benieuwd wat we krijgen in deel 4…aaaaaggghhhhhh BOEM!!

 2. Anoniem -   
  80.56.128..xxx's avatar

  yessssss best arcade shooter evah! 😀

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Goed nieuws!
  Serious Sam 4 komt ook naar ps4!
  Omdat bij de lijst van ps4 developers ook Croteam erbij staat. ;D

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Wat een taalgebruik :,( Zo erg heb ik het nog nooit gezien hahahaa

 5.    406 XP
  1shot1kill's avatar

  F#cking Nice 😀 D