Dragon’s Dogma Quest aangekondigd voor de PS Vita

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Dragon’s Dogma Quest komt naar de PS Vita – in ieder geval in Japan – en het zal een Free To Play game zijn. De game bevat een indrukwekkend aantal ‘job classes’ en je zult oude, nieuwe en bekende monsters uit de wereld van Gransys tegenkomen.

Dit laatste geldt ook voor de characters in de game, je zult bijvoorbeeld oude bekenden tegenkomen zoals Mercedes en Julia, maar ook nieuwe gezichten met de namen Lota en Olivia.

Een vertegenwoordiger van Capcom vertelde IGN dat Dragon’s Dogma Quest voor het moment alleen uit zal komen in Japan maar dat ze aan het peilen zijn of de westerse markt er ook interesse in zal hebben. Wij hopen alvast dat de game wel gewoon komt, natuurlijk.

‘At present Dragon’s Dogma Quest is only confirmed for release in Japan and we are currently evaluating if the title will be released in pan-western markets.’

Als je meer wilt weten over Capcom’s laatste uitgave van de Dragon’s Dogma franchise, bekijk dan hier onze Dark Arisen review. Zie hieronder het vrijgegeven artwork van DDQ.

Boxshot Dragon's Dogma: Quest

Dragon's Dogma: Quest

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    174 XP
  rrruby's avatar

  free to play :3

 2.    5408 XP
  7th-son's avatar

  klinkt leuk, ik ben alleen bang dat het niet zoals het origineel gaat worden

 3.    785 XP
  phinal's avatar

  klinkt leuk alleen kben bang dat het net zoals phantasy star 2 alleen in japan te spelen is