We weten allemaal dat Sony erg haar best aan het doen is om aan de goede kant van met name indie developers te blijven, in tegenstelling tot een zekere, uh, ‘concurrent’. Het bedrijf doet ook een zeer geslaagde poging zoveel mogelijk indie devs naar de PS Vita en de PS4 te trekken. Maar nu neemt Sony het nog een stapje verder.

Sony deelt namelijk aan verschillende indie ontwikkelaars een passief uitdagend T-shirt uit. De ‘one man army’ ontwikkelaar Brian Provinciano, bekend van de 8-bit PSN hit Retro City Rampage, maakte er een foto van en zette het op Twitter. Op het shirt staat: PlayStation <3 Devs. Bekijk het plaatje via de tweet die hij postte, of hieronder.

Het is in onze opinie een grappige manier om nog eens te laten zien dat Sony echt geeft om het brengen van topkwaliteit games naar haar spelcomputers en met die gedachte in het achterhoofd maar al te graag goede ontwikkelaars wilt laten zien voor welke van de drie gamegiganten ze het beste kunnen kiezen.

En Sony zou Sony niet zijn als er niet weer zo’n typische indirecte sneer richting Microsoft op stond; ‘No hurdles, just games’, wat vertaald naar ‘geen obstakels, alleen maar games’.