Nieuwe Plants vs. Zombies opkomst?

Het laatste nieuws raast momenteel het internet over en de geruchtenmolen is aardig op dreef, maar dat is ook niet zo gek als we bedenken dat het nog maar even duurt voordat de E3 begint.

Ook vandaag is er weer nieuws vanuit Los Angeles, maar dit keer voor een wat kleinere game. De foto die je hierboven ziet is vandaag namelijk gepubliceerd en hierop is te zien dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare aanwezig is op de E3 stand van Electronic Arts. Naar welke platformen de game toekomt is echter nog onduidelijk, maar dat zal niet lang meer duren voordat we dat weten.

Eerder op de PS Vita kwam Plants vs Zombies ook al uit, mogelijk komt dit nieuwe deel ook naar de handheld.

Zodra we meer weten, lees je het uiteraard op PSX-Sense.

 1.    63 XP
  Frankeyz's avatar

  Na Grass Effect van vorige week zal het lijkt me gewoon om PvZ2 gaan met misschien levels geïnspireerd door mass effect en modern warfare.

  In addition, a “reliable” source has told Kotaku that Plants vs. Zombies Garden Warfare is an all-new shooter based on the popular tower defense-style game.

  Adding credence to the leak, www.pvzgardenwarfare.com currently redirects to PopCap’s website. EA has previously teased shooter-related spin-offs, including “Grass Effect” and “Dead Face,” parodies of the Mass Effect and Dead Space franchises.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Zal dit niet reclame zijn voor PvZ2 die in juli uitkomt voor iOS?

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Leuk spel