http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51b5a12e8fc01.jpg

Vanavond is het dan eindelijk zover, het E3-geweld gaat losbarsten en het belooft een avond vol spektakel te gaan worden. Microsoft zal het spits afbijten om 19:00 en hier meer bekend gaan maken over de Xbox One. Dit evenement zullen we natuurlijk niet gaan verslaggeven op PSX-Sense, maar voor de liefhebbers zetten we wel gewoon de livestream online. Het kan zijn dat men hier ook een aantal multiplatform titels gaat laten zien, dat zullen we uiteraard wel gewoon posten.

Dan om 22:00 is het de beurt aan EA om ons te laten zien wat zij in petto hebben dit jaar. Meestal een rustige persconferentie waar ze langzamerhand titel voor titel gaan laten zien. We verwachten onder andere een nieuwe Dragon’s Age en Mirror’s Edge evenals demonstraties van EA Sports UFC, FIFA 14 en Battlefield 4.

Dan om 00:00 is het de beurt aan Ubisoft, zij hebben onder andere Assassin’s Creed IV: Black Flag en Watch_Dogs en we hopen ook op een nieuwe reveal van Rainbow Six: Patriots.

Waar kun je dit volgen? Op deze pagina, we zullen hier de video’s op aangegeven tijdstippen aanbieden evenals een chatbox waar je met andere PlayStation-fans mee kunt praten over wat er gebeurd.

Ben jij erbij?

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51b59f7f91e6b.jpg