De debut trailer van The Witcher 3: Wild Hunt bevat een verborgen boodschap

De eerste debut trailer van The Witcher 3: Wild Hunt is nog maar net verschenen en de vele journalisten en critici zijn druk met het analyseren van de verschenen gameplaybeelden. Ten minste, dat blijkt wel weer uit het feit dat er nu al een verborgen boodschap is gevonden in de debut trailer van The Witcher 3.

Wanneer men de trailer namelijk op een bepaald tijdstip stilzet, komt er een lap tekst tevoorschijn van ontwikkelaar CD Projekt RED. In deze lap tekst staat onder andere dat er geen gewonden zijn gevallen bij het ontwikkelen van de game en dat er ook 4 CGI delen in de trailer verwerkt zijn. Deze CGI’s maken deel uit van iets groters als we de ontwikkelaar mogen geloven, maar wat?

De teaserwebsite is www.thewitcher.com/killingmonsters en hierop zal wekelijks nieuwe informatie worden geplaatst door de ontwikkelaar, goed in de gaten houden dus! Tevens kan je hier enkele toffe wallpapers vinden van de game.

Boxshot The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Releasedatum:
19-05-2015
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  94.212.141..xxx's avatar

  Geweldige game kijk hier zeer naar uit!En om eerlijk tezijn heb ik nog geen 1game gezien die ik niet wou,Word hier compleet van me stoel geblazen

 2.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  vet

 3.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Haha nice