Review: Call of Duty: Modern Warfare 2

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4af196c3c84e6.jpg

Review Call of Duty: Modern Warfare 2 – Daar is die dan eindelijk, Modern Warfare 2, als er iets dit jaar over-the-top gehyped is dan is het deze game wel. Maandenlang hadden de nieuwsberichten van Modern Warfare 2 de meeste hits op PS3-Sense. En dat is natuurlijk niet zo gek, aangezien Call of Duty 4: Modern Warfare echt een ontzettende blockbuster was en elk gamerhartje kon begeren. Maar kan Modern Warfare 2 het succes van het eerste deel nu echt gaan evenaren of is de game toch stiekem ietsje minder. Het is namelijk bijna immens om deze game te overtreffen, of Modern Warfare 2 dat gelukt is, lees je in deze review.

Campaign

Niet iedereen heeft de CoD4: MW campaign modus gespeeld en dat heb ik eigenlijk nooit echt begrepen. Ondanks dat de campaign modus niet echt heel lang is, is het wel een ervaring die enorm goed is. Dit is ook weer het geval met MW 2. Er zijn maar weinig shooters die een single player weten neer te zetten, die je het gevoel geven hoe het is om in een oorlog mee te spelen. Killzone 2 wist dit voor elkaar te krijgen, ondanks de sci-fi elementen, maar MW2 walst hier echt overheen. Zo is er een level waarbij je door een soort van dorpje loopt waarin echt in elke uithoek wel een vijand zit; op daken, in huizen, buiten, echt overal komen ze vandaan. En jij loopt dan met je militaire eenheid door dat dorpje en knalt iedereen van die daken. Ook loop je huisjes binnen en schiet je die terroristen op hun flikker.

Niet alleen is de manier waarop Infinity Ward, de ontwikkelaar van de game, dit heeft gedaan heel tof uitgewerkt, ook is er op details gelet. Zo hebben sommige levels een modderige ondergrond en wanneer je dan op een vijand af komt rennen, wil hij natuurlijk gaan schuilen. Wanneer hij dit echter probeert kan het soms gebeuren dat ze uitglijden of dat er één been wegslipt en ze met moeite door kunnen lopen. Op dat moment haal jij de trekker over en pomp je dat lichaam vol met lood, dit is zo enorm tof gedaan. Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe goed die ervaring is in de campaign modus. Ook is het allemaal zo afwisselend, van een dorpje in Rio De Janeiro naar een vliegveld als terrorist en vanaf het achtervolgen van een vijand tot het bombarderen van tanks met een laptop die aangesloten is op een raket. Infinity Ward heeft, voor een game waarbij de focus op de multiplayer ligt, echt een parel van een singleplayer game gemaakt.

Spec-Ops Mode

Dit vinden wij in ieder geval één van de mooiste toevoegingen aan Modern Warfare 2. Bij Spec-Ops is het namelijk de bedoeling dat je in je eentje, of met zijn tweeën in co-op (kan ook split-screen), telkens kleine missies uitvoert. Deze mode is zo ontzettend goed uitgewerkt, daar valt je mond haast van open. Je hebt in totaal vijf spec-ops categorieën namelijk Alpha, Bravo, Charlie, Delta en Echo. Elke categorie heeft dan op zijn beurt weer een stuk of vijf missies. Hoe goed je deze missies volbracht hebt wordt beoordeelt aan de hand van sterren, bij elke missie kun je er maximaal drie halen.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4aed8c0e05f39.jpg

Wat nu precies zo cool aan deze Spec-Ops mode is, is het feit dat je gewoon alleen of met iemand anders ongecompliceerd op vijanden kunt gaan knallen. En de levels waarin dit gebeurd zijn werkelijk waar fenomenaal bedacht. Zo is er een level waarbij je op een dak staat, in de sneeuw, en dan komt er telkens een wave van vijanden op je af. Jij staat daar dan met alleen je sniper rifle (de Barret, heerlijk ding) al die gasten op hun kop te schieten. En moet je nagaan dat je dit dan ook met zijn tweeën kan doen, geweldig gewoon. Of dat je over een brug heen moet en je ondertussen allemaal vijanden krijgt die je uit de weg moet ruimen, of sneeuwmobiel races waarbij je iedereen van ze scooter af moet schieten. De Spec-Ops mode is echt een geweldige toevoeging en we zijn hier dan ook zeer over te spreken.

Multiplayer, leuk, maar heeft een nare nasmaak

CoD4: MW is ongetwijfeld één van de meest online gespeelde games aller tijden. Ook al had men alle unlockables al gehaald, de game bleef leuk. Ook in MW 2 is het natuurlijk weer mogelijk om te levelen en dingen vrij te spelen, dit keer kun je maar liefst tot level 70 met ook weer een Prestige Mode. Infinity Ward heeft al eens bewezen met hun vorige Call of Duty dat ze weten hoe je een multiplayer game moet maken en ze laten dit met Modern Warfare 2 gewoon nog een keer zien. Aan alle kanten straalt het er gewoon vanaf dat er net zoveel, misschien wel meer, tijd is gestoken in de multiplayer als ook in de singleplayer. Er is een hele rijke keuze aan maps binnen de game, zo zijn er in de game zelf al zestien maps verwerkt. Dit zal met downloadbare content ongetwijfeld uitgebreid gaan worden, maar het is toch een groot pluspunt dat je ontzettend veel maps krijgt bij de aankoop van een game.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4af1966d16dea.jpg

Qua gameplay kun je vrijwel hetzelfde verwachten als bij de eerste Modern Warfare, het schieten en bewegen voelt allemaal net aan als het eerste deel, het is alleen wel veel vlotter. Het richten valt natuurlijk aan te passen op snelheidsgebied, maar qua lopen en schieten moet je gewoon rekening houden met snelle gameplay. Het is ook weer geen Unreal Tournament snelheid, maar het is wel ietsje vlotter als de eerste Modern Warfare. Ik wil niet zeggen dat het onnatuurlijk voelt, maar het had van mij wel ietsiepietsie langzamer gemogen. Maar dat is natuurlijk meer een persoonlijke mening, zo vinden we de perk ‘Unlimited Sprint’ dan ook weer wat overbodig.

Maar over de perks hebben we altijd wat gemixte gevoelens gehad evenals de killstreaks. Echter zijn de perks in Modern Warfare 2 wel wat beter geworden dan in deel één, er zitten echt een aantal hele leuke tussen en de boel is net wat beter gebalanceerd en daar zijn we toch wel heel blij mee. Toch valt er op sommige perks nog wel wat aan te merken, en dus vooral de ‘Unlimited Sprint’ perk, waar zijn we mee bezig? En dan hebben we het nog niet eens over killstreaks gehad. De gemixte gevoelens over de perks zijn misschien iets minder geworden, maar de killstreak bonussen, die zijn ronduit belachelijk en geven juist een rare nasmaak.

Wat voor nut heeft het bijvoorbeeld om bij een 25 killstreak alle spelers in de game te doden met een nucleaire aanval? Is dat nu echt leuk? Eerder overbodig als je het ons vraagt. Infinity Ward is een beetje doorgedraaid in de killstreak bonussen, het voegt namelijk veelal weinig toe en wordt door veel spelers meer als irritant ervaren. Mensen die de kans krijgen (en dat gaat makkelijk) om in een vliegtuig iedereen neer te knallen krijgen echt op die manier kill na kill en kunnen makkelijk aan een killstreak bonus komen. Uiteindelijk zullen ze dan de nucleaire aanval unlocken en schiet hun K/D-ratio als een gek positief omhoog. Wat je dan krijgt is een channel vol boze gamers omdat er één malloot is die zo nodig iedereen dood moest maken.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4af195706c375.jpg

Want als ik op de ‘grond’ aan het schieten ben op me vijanden en één of andere debiel in de lucht ziet een grote rood vak rondom mij, om me vervolgens met een dikke raket ook de lucht in te schieten, dan hoeft het voor mij niet meer. Want op zo’n moment is me enige defensie op dat moment dan mijn RPG, maar wat als je dan net even aan het sniperen bent? En als je daarover na gaat denken dan wil je al snel terug naar de oude vertrouwde CoD4: MW.

De multiplayer van het vorige Modern Warfare deel was in wezen perfect, arcade achtig, maar toch realistisch. In Modern Warfare 2 krijg ik echter het gevoel dat ze het eerste aspect nogal overdreven proberen uit te voeren, het is te veel arcade en er zitten dingen in de MP die echt nergens op slaan. En overal waar ‘te veel’ voorstaat is nooit goed, behalve geld. De Modern Warfare 2 multiplayer draait niet meer zozeer om je skill met een schietijzer in je klauwen, het gaat allemaal om zoveel mogelijk explosies en rare manoeuvres die je om de zoveel seconden kunt uitvoeren zoals raketten schieten met je laptopje. De airstrikes en radar mogelijkheden in CoD4: MW waren echt precies goed, niet teveel, niet te weinig, simpelweg perfect. Maar toch had Infinity Ward de drang om het allemaal ‘Hollywood’ te doen in MW2 en dat is echt heel erg zonde.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4af195ad44208.jpg

Graphics en Sound

Op grafisch gebied zit het met Modern Warfare 2 eigenlijk wel snor. Vooral qua design zijn de omgevingen mooi weergegeven en is er weinig duisterheid in de game te vinden. Toch hebben ze hier en daar wat Anti-Aliasing problemen en af en toe wat overdreven belichting. Maar dat valt te verwaarlozen en die twee kleine dingetjes staan de gameplay, op wat voor manier dan ook, niet in de weg. Qua sound zijn we ook zeer tevreden, de game kent mooie symfonieën die perfect aansluiten bij de emotionele momenten in de game. De wapens en explosieven dreunen ook lekker je kamer door, heel erg goed gedaan dus.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4af195fc2909e.jpg

Conclusie

De verwachtingen voor Modern Warfare 2 zijn echt immens groot, vooral bij de multiplayer verwachten mensen echt een wereldgebeuren. Vandaar dat we in deze recensie dan ook kritisch gekeken hebben naar de multiplayer van Modern Warfare 2. Ben je een fan van al die toeters en bellen eromheen, zoals vliegtuigje vliegen, nucleaire aanvallen, raketten schieten en al dat soort dingen, dan zal je de multiplayer echt geweldig gaan vinden. Ben je alleen een gamer die meer houdt van de behendigheid die games zoals Counter Strike met zich teweeg brengen, dan zal je de multiplayer wat minder gaan waarderen. De singleplayer en de Spec-ops mode zal bijna bij iedereen wel in de smaak gaan liggen, die zijn namelijk met zijn beiden haast perfect te noemen en staan garant voor de ultieme oorlogservaring.

Pluspunten:

 • Spec-ops mode is een geweldige toevoeging
 • De ultieme oorlogservaring
 • Lekkere sound
 • Geweldig rankingsysteem

Minpunten:

 • Multiplayer is lichtelijk verpest door de killstreaks
 • Realisme bijna niet aanwezig in de Multiplayer, in ieder geval minder dan CoD4

Boxshot Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2

Releasedatum:
10-11-2009
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
 1.    992 XP
  rickaa12's avatar

  ckr must have, maar het cijfer mag iets hoger xD denk ik

 2. crew Management -    4478 XP
  M4GN3T's avatar

  @rickaa12: Daar mag je pas over oordelen als je hem gespeeld hebt 😉

 3.    992 XP
  rickaa12's avatar

  ja kweet het, i want it!!!

 4.    35 XP
  eternity's avatar

  jullie zijn eerder klaar met je review dan gametrailers en gamekings hoe is het mogelijk :O
  review had wel wat uitgebreider gemogen en jullie haden ook over de tps mode kunnen hebben maarjah

 5.    43 XP
  ewald's avatar

  vette review
  maar ik vind dat jij jullie iets te negatief doen over de MP tenminste als ik al die filmpje zie van de MP lijkt het me echt fokking vet maar ja misschien hebben jullie gelijk nog een paar daagjes wachten en dan weten we het!

 6.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Ik weet niet of het cijfer hoger mag, maar kben het wel eens met (voorzover ik dat kan zijn als k t spel niet heb) met die over the top killstreaks…
  Ik moet t zelf ff zien, maar k denk dat het net zo irritant gaat worden als spawn kills, of erger.

  rickaa is gewoon te overhyped 🙂 😛

 7.    482 XP
  Flow's avatar

  Mooie review, net cijfer.

 8.    537 XP
  DARKSMOKE's avatar

  Tof Review ! alleen die minpunten kloppen niet vindt ik .

 9. crew Management -    4478 XP
  M4GN3T's avatar

  @DARKSMOKE: Al gespeeld dan?

 10. crew Management -    4478 XP
  M4GN3T's avatar

  @eternity: Gewoon de game kopen in de winkel?

 11.    6677 XP
  Myx's avatar

  Oe das wel wat lager dan ik had verwacht, ben wel een beetje geschrokken over dat multiplayer gedeelte, want daar gaat het juist allemaal om.

 12. Anoniem -   
  62.45.106.228 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Beetje tegen vallig mp

 13.    3 XP
  Venator_NL's avatar

  Goede review. Ik kijk uit naar die spec-ops mode, lijkt me vet! en ik kijk nog het meest uit naar de clanwars, eindelijk weer een game met een goede clanladder. (hoop ik) Ik kan bijna niet wachten 😀

 14.    219 XP
  wimb00's avatar

  nice game/review 😛

 15.    99 XP
  snowguard3's avatar

  Het cijfer had ik iets hoger verwacht 🙁

 16.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Mooie review. Ik ging hem eerst kopen op de PC, maar ja.. na al het ‘leuks’ dat IW daar mee heeft uitgestoken ben ik van gedachten veranderd. Zo erg zelf dat ik al geen zin meer heb om hem voor PS3 te halen, zeker nu blijkt dat de MP nog ongebalanceerder is dan zijn voorganger.

 17.    488 XP
  tigertijger's avatar

  lol call of duty lichteljk onrealistisch in de multyplayer srry maar je bent telkens een soort rambo figuur XD e uhm killstreaks is inderdaad verneukeratief door die atoombom

 18.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  nice review maar wel een beetje schokkend van het mp gedeelte.
  een 9 maar :O
  nou mijn pre-order staat nu al, ik zou wel weer een reactie posten als ik het heb kunnen vergelijken

  @magnet
  vraagje er word steeds besproken in vergelijking met cod4 maar hoe zit dit in vergelijking met cod5?
  heb namelijk nooit cod4 gespeeld :$

 19.    790 XP
  Robbert's avatar

  @nis-gens: Over het algemeen vind men Cod4 beter dan Cod5, dus daar hoef je niet bang voor te zijn.

  Ik had het al voorspelt, er zijn teveel onnodige killstreaks. Had dit wel verwacht. Maar kom op jongens, een 9 is toch een heel goed cijfer?

 20.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Robbert: Niet voor een spel dat zooo erg gehypted word en cker niet voor een spel waar men hele hoge verwachtingen voor heeft, maja we gaan zien.

 21.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  @Robbert: Ik moet eerlijk zeggen dat ik 9 toch nog te hoog vind voor dit spel. De game is overhypt en opzicht is het helemaal het zelfde als MW1 en is arcaderig geworden.. met die killsreak -.-

 22.    72 XP
  gamefreak's avatar

  multiplayer is juist beter door de killstreaks xD

 23.    790 XP
  Robbert's avatar

  @Myx: Met een 9 maak je verwachtingen prima waar hoor. De realistische verwachtingen tenminste…

  En @Joey: Ik zeg niet dat ik het cijfer voor deze game een geschikt cijfer vind, ik bedoelde het meer op de manier dat een 9 opzich hoog is en geen reden om teleurgesteld te zijn.

 24. Anoniem -   
  95.96.164.119 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Gewoon hardcore spelen heb je van de 25 kill streak ook geen last 😉
  Bij next level in Arnhem WAS het al te koop.
  En ik was net te laat 🙁

 25.    30 XP
  Falastine's avatar

  Alsof iemand van jullie ooit 25 killstreaks gaat halen zonder dood te gaan.

 26. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @JoeyNL: Dat is wat de community zelf ook wil… Niemand wi leen totaal nieuwe game met totaal nieuwe gameplay.. iedereen vond cod4 geweldig, infinity ward heeft de MP gewoon toffer gemaakt [alleen die killstreaks vind ik wel beetje noob]

 27.    954 XP
  patrickg's avatar

  ik geef wel toe dat die killstreaks iritant kunnen zijn, maar als je nou zelf een beetje je best doet, kun je zelf die killstreaks doen en own jij lekker inplaats van iemand anders xD

 28. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  Ik heb hem vanmiddag bij een vriend gespeeld, maar die durft niet meer online te spelen tot dinsdag door al die bans xD
  Echt supervet

 29.    143 XP
  cllin4's avatar

  Wat het ook word het word spetterend voor mij 😀 ik kijk vooral uit naar de singel player!

 30.    188 XP
  JeFF_717's avatar

  Goede review!!! Vind het ook een net cijfer voor deze game.

 31. Anoniem -   
  80.57.53.84 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ja m’n neefje heeft m al op de FagBOX360… ( ik haat m erg, hijs een piraat!)
  maar erg mooi allemaal enzo… alleen de killstreaks zijn el kut ja:P
  ik had namelijk een killstreak van 15 en inneens werd ik gebulldozerd door een eender vandere grote explosie waar ik niks tege kon doen… doei killstreak…

 32. Anoniem -   
  81.165.183.202 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @77.248.66.114 (Niet geregistreerd):

  Koop jezelf een woordenboek en zoek het woord mening op. Dan ben je tenminste wat minder ongeletterd.

 33. Anoniem -   
  86.83.212.229 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Goede review! ik ben het helemaal met jullie eens, voor zover ik ’t gezien heb. Maarja die singeplayer en de coöp zijn reden genoeg voor mij om het te kopen

 34.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Ik ga hem niet lezen eerst zelf spelen 😛 Cijfer lijkt mij eigenlijk wel precies goed 😉 Mijn verwachtingen zijn:

  Gameplay: 10
  Graphics: 9
  Sound: 9
  Replay: 7

  Maarja maandag ga ik het zien

 35.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Pfff jammer van die killstreaks een kleine teleurstelling 🙁 , maar ik ga hem toch kopen (Y)

 36. Anoniem -   
  80.101.216.225 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik neem aan dat de hype jullie objectiviteit heeft beinvloed want volgens mij is er niet veel veranderd aan de game in vergelijking met CoD 4

 37.    384 XP
  Boydaamans's avatar

  @eternity:
  niet waar die moesten hem er weer afhalen en ik weet niet of dit ook al mag
  omdat (volgens mij)
  activision de codes toch pas vlak voor de release sturen?
  (dat ze dan ook op de release aankomen)
  of mag dit gewoon?
  btw goed cijfer!
  had alleen meer verwacht van multiplayer
  en volgens mij tellen de kills die je bijv. in een ac130 maakt niet mee voor bijv nuke bom
  en je moet wel aankruisen wat je wil want je kan niet alles en weinig mensen hebben de nuke vast aangekruist 😀

 38.    1749 XP
  Shmet's avatar

  Al dat geklaag van maar een 9, niet elk spel verdiend een 10 ofzo, geen spel is perfect dus een 9 lijkt me goed al heb ik het spel nog niet gespeeld, het lijkt me redelijk.

 39.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  hoelang hebben jullie deze game al gespeeld?

 40.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  Een game is nooit helemaal perfect. zijn altijd mensen die bepaalde dingen minder goed vinden die anderen weer heel erg goed vinden.
  ik denk dat dit cijfer precies goed is, en ben benieuwd hoe het spel echt is ipv al die gameplay filmpjes enz 😀

 41.    109 XP
  MasterKratos's avatar

  Blij te zien dat het niet meer dan een 9 krijgt. Overhyped om niet nieuws.. Ligt aan mij of zijn jullie 1 van de eersten met een review buiten?

 42. Anoniem -   
  86.91.154.190 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Mm, had al aan de filmpjes gezien dat het allemaal wat sneller ging en besloot hem toen al hem niet meer te halen. Jammer. Ga weer ff Flashpoint spelen en op de nieuwe Ghost Recon Predator wachten!

 43.    454 XP
  arwin1993's avatar

  volgens mij wel een goede review, zat zelf ook al te twijfelen of de killstreaks niet overdreven waren en dat word hier een beetje bevestigd. Ben benieuwd wanneer de rest van de reviews komen die allemaal 100/100 geven omdat ze gewoon willen hypen en eigenlijk niet doorhebben dat de game zeker geen 10 met graphics is als je het vergelijkt met uncharted 2

 44.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Leuke review Roy! 😀

 45.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik hoop dat de multyplayer wel leukers is dan het eerste deel anders kan ik net zo goed deel 4 blijven spelen

 46.    150 XP
  amstel's avatar

  “met alleen je sniper rifle (de Baretta, ” de barret bedoel je neem ik aan? anders kom je uit op een pistol namelijk de beretta 🙂

  btw als de mp saai wordt en ik heb spec ops al helemaal uit dan ga ik maar wat cups af met ut3 of cod4 (PROMOD!)

 47. Anoniem -   
  62.195.12.69 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Lager dan Uncharted 2. Ik denk terecht ;).

 48.    1386 XP
  Redd's avatar

  @MasterKratos: Dit was de eerste review in Nederland, inderdaad. Na ons volgde het duitse Gamepro al snel. 😉

 49.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  I’ll wait and see.
  Trouwens, je mag niet alles willen zoals in CoD4, he.

  En wat betreft die nuke: ik weet niet of het te vergelijken wordt, maar in CoD4 is mijn grootste kill streak net 25. M.a.w. deze killstreak heb ik maar één keer gehad. Zolang die nuke uitzonderlijk blijft, wordt het kicken als je er één meemaakt!

 50.    384 XP
  Boydaamans's avatar

  @Boskrplanet: ja echt he ik bedoel hoe vaak zijn er mensen die in 1 potje 25 kills maakt om dood te gaan en als je hem een keer meemaakt lijkt het me wel vet 😀
  en die andere killstreaks (behalve turret)
  lijken mij niet zo’n groot probeelm….
  we will see 😛

 51.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Top game is dit (zoals verwacht)

 52. Anoniem -   
  81.58.130.244 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @Boydaamans: wat ik gelezen heb kan ik me erg verheugen op dit spel!

  de pluspunten worden juist benoemd en met de negatieve kant van dit spel kan ik me ook wel vinden echter denk ik niet dat het me heel erg gaat storen maar dat zal tijdens het spel naar voren moeten komen.

  Dinsdag zullen we het allemaal weten… have fun!

 53. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Boydaamans: Klopt, en de AC-130 wnat ik heb er gameplay van gezien en die guy werd keer op keer gekilld door dat ding xD

 54. crew Management -    4478 XP
  M4GN3T's avatar

  Review was gisteren offline vanwege een telefoontje van Activision, niks is veranderd er was enkel een embargo 🙂

 55.    5 XP
  kaminski_'s avatar

  kan niet wachte tot ik hem binnenkrijg:D

 56.    515 XP
  Dead-M's avatar

  @M4GN3T: Zozo, ze houden het echt wel goed in de gaten 😮

 57.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @M4GN3T: omfg xD zeikers lol dat ze deze site checken of wss zon homootje van go die het gemeld heeft

 58.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  Net gekocht! 44 euro bij MM in Utrecht met t-shirt en keycord 😛

  Nu nog een middagje school en dan iedereen overhoop knallen 🙂

 59.    488 XP
  tigertijger's avatar

  cijfer is perfect zoals die is want srry het loopt op dezelfde engine als modernwarfare 1 en jahet is niet lelijk maar hier en daar kun je pixel schaduws zien en kleine dingen die niet klopen en replay ik zie ht niet je speelt de story en tenzij je geen netwerk heb spel je hem 3 keer opnieuw op alle difficulty settings ik vind dit gewoon een goed cijfer gameplay is niet vernieuwend en sound is nice maar gewoon normaal

 60.    30 XP
  Falastine's avatar

  Na het spelen van 10 uur online gameplay ben ik het niet eens over de revieuw want het valt echt wel mee met die killstreaks bijna niemand komt verder dan een helicopter 5/6 killstreaks

 61.    11 XP
  biz1994's avatar

  hij is mooi

 62. Anoniem -   
  83.83.193.200 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Veel te hoog cijfer. De kwaliteit van sommige level is erg laag, andere levels zien er dan weer prachtig uit maar de totale kwaliteit komt niet in de buurt van een cod4 of killzone2. Ik zelf heb een erg afraffelig gevoel aan de SP overgehouden, weinig afwisseling en een rommelig verteld verhaal.

 63. Anoniem -   
  86.93.103.245 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik vindt de gameplay geweldig mooi en wat een afschuwelijk eind heeft het weer maar de actie en vooral de explosive’s en de voertuigen mooi nice kon zeker niet beter de en de special ops haha dat vindt ik best wel grapig je moet het als een extratje zien voor oefeningen of trofeén over trofeén gesproken nice work want ik heb er al een hoop en heb het spel al binnen twee dagen uitgespeeld en nu ben ik dus het spel aan het uitspelen op veteran probeer ik demm mooilijk en dan ja de online multiplayer ja kan wel ietsie beter want het ziet er zelf betreft wel geweld dadig uit met bloed explosive’s maar de gebouwen kon beter met kleur zijn want het lijkt net nep want als ik moet vergelijken met modern warefare 1 ziet dat er weer mooier uit maar dan weer de kill streak nice maar een beetje te veel voor het goeie want je hebt haast niet eens echt de kans om mensen soms neer te knallen of je wordt al afgevuurt door een straaljager ov enzo meer degelijk heden maar ik geef zelf het spel zoizo voor alles 9.2 nice word people

  > en dan nu heb ik en probleem met online gaan bij mij om 11-11-2009
  kan ik ff niet online hoe kan dat eigelijk ik snap er niks van zijn de game makers nog met het spel bezig of ziets kan daar iemand mee halpen want hij geeft nu aan van connecting to matchmaking server en daarna meer maar zo als ik las kon nu momenteel ff niemane met deze game online hopelijk krijgen we hier snel antwoordt op

  en oja als iemand mijn wild toevoegen mag dat op ps3 network
  > jamiethefear

  Gr jamie

 64. Anoniem -   
  24.132.229.223 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Heel erg vette game!
  1 groot nadeel….
  Gistermiddag begonnen met spelen.
  Vandaag in de ochtend uitgespeeld…..

 65. Anoniem -   
  Supreem's avatar

  Aan de reviewer:

  De bonussen voor een killstreak, zoals de sentry gun, luchtaanval etc. dragen niet bij aan de killstreak zelf. Enkel kills d.m.v. de bewapening van de speler zelf houden dus de streak gaande.
  Als je dus iemand tegenkomt die 25 kills haalt en een nuke gooit, mag je er zeker van zijn dat hij of zij die kills eigenhandig bemachtigd heeft, en niet dankzij een resem laagvliegende Harriers of luchtbombardementen.

 66.    2 XP
  Spidey1969's avatar

  Speel hem nu al even en is qua graphics en singleplayer wel vet…maar vraag me een beetje af of ze niet meer back to basic moeten qua MP.
  Ze hebben gelijk als ze het over de “overdone” toevoegingen hebben.
  Denk dat het meer om behendigheid moet draaien, mano-i-mano en niet teveel over de top gedoe….
  Verder prima game…maar niet de best of all-time classic shooter.
  Cijfer is volgens mij dik in orde

 67. Anoniem -   
  MrOttox's avatar

  @Supreem: Alleen killstreak rewards uit air packages tellen niet mee, als je bijvoorbeeld een predator missle krijgt, gewoon van 5 killstreak, telt deze wel mee.

  Zelf vind ik de killstreaks NIET overdreven, ik speel het nu 3 weken en heb pas 3 tactical nukes over me heen gehad. 1 per week valt wel mee, niet?