Assassin’s Creed IV: Black Flag overdondert op E3 met CGI trailer én in-game footage

Inmiddels weten we al dat Assassin’s Creed op E3 graag uitpakt met een grootse CGI-trailer. Dat was dit jaar niet anders. Op de persconferentie van Ubisoft werd een werkelijk adembenemende CGI trailer getoond. Het begint allemaal met een ordinair kroeggevecht, maar ontaardt al snel in een grootse zeeslag waarin Edward Kenway uiteraard een sleutelrol speelde. De kill van de week komt overigens op zijn naam: iemand afmaken met nota bene het roer van een schip? Dat zijn op zijn minst al punten voor originaliteit en al helemaal voor brutaliteit.

Uiteraard bleef het daar niet bij. Een afgevaardigde van Ubisoft kwam nog maar eens uitleggen waarom Black Flag echt wel de moeite waard wordt. Hij nam allemaal grootse woorden in de mond en mensen die meer details willen verwijzen we graag door naar de preview van mijn collega Lennard. Een gameplay trailer sloot het Assassin’s Creed gedeelte van de conferentie netjes af. Hierin kregen we onder andere een beter zicht op Edwards schip en zocht de protagonist zelfs de bodem van de oceaan op. Hieronder kan je de trailers bekijken. Enjoy!

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    183 XP
  KramerYouri's avatar

  Als je net die trailer van watch dog heb gezien ziet dit er lelijker uit. Maar vind ac4 gwn een topgame

 2.    453 XP
  BornedKiller1908's avatar

  @KramerYouri:
  Ja ok maar Watch dogs was CGI trailer

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  @BornedKiller1908: net de gameplay gezien, juist geen CGI

 4. Anoniem -   
  5.57.251..xxx's avatar

  Uit de in-game beelden die ik zie, kan kan ik opmaken dat de textures en engine niks veranderen. Zelfs de surroundings-weergave is exact hetzelfde. Gewoon wat nieuwe printjes en animations toegevoegd, en een nieuwe wereld. Ik hoop dat ze het voor elkaar krijgen om de wereld door te laten lopen, zodat je geen laadtijden krijgt in de stad. Hierop doelden ze bij de reveal-trailer, dus ik ben benieuwd. Wat betreft nu: tegenvaller, en ik ben een groots fan van de serie.

 5.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Graphics boeien me niet, ik speel deze game voor het verhaal en de gameplay! Vind het er bovendien al goed genoeg uitzien.