http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51b73733260f1.jpg

Ubisoft weet alweer deze E3 mij te verassen met een nieuwe game, namelijk The Crew. Dit is een nieuwe racegame vol met actie en Hollywood-achtige taferelen. De demo die men wist te geven, die je ook hieronder weer kunt bekijken, was echt verbazingwekkend mooi. Het is een open-wereld racegame die je heel Noord-Amerika laat verkennen, samen met je vrienden.

Rij dus in steden zoals New York, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Miami en ga zo maar door. Je maakt deel uit van een crew en bouwt je reputatie op in de underground racing scene. Je kan door de drukke straten van New York manoeuvreren maar ook gewoon flink het gaspedaal intrappen langs het zonnige Miami Beach, geweldig gewoon.

Je zet je crew op tegen andere crews en racet zo tegen elkaar voor de snelste tijd op verschillende terreinen. Als je aan het rond rijden bent in The Crew kun je zomaar andere mensen tegenkomen, maar er rijden ook gewoon A.I. wagens in de wereld. Je weet dus nooit wanneer iemand nu A.I. is of een vriend van je.

Check vooral de walkthrough trailer hieronder nog eens en als je ook maar iets met racegames hebt wordt je weggeblazen.