Sky On Demand ook naar de PlayStation 3?

Sky On Demand is een service welke vorige week is gelanceerd op de Xbox 360. Met deze service kan je programma’s oproepen en streamen, zoals ze in Engeland al voor de PlayStation 3 de BBC iPlayer hebben en wij in de toekomst er ééntje krijgen van de NOS. Maar nu heeft de directeur van Sky On Demand Griff Parry tegenover Videogamer.com iets losgelaten.

Hij vertelde namelijk dat ze misschien een PS3-versie van de Sky Player gaan ontwikkelen. Griff Parry zegt daarbij dat de PlayStation 3 een geschikt apparaat is en dat we er rekening mee kunnen houden dat we deze dienst ook kunnen krijgen. Zo zie je maar weer, de PlayStation 3 is toch meer dan een gameconsole alleen.

“I can talk generally about our desire to extend to any device that supports a good quality experience to project the content. The PS3 is clearly a device where that is possible. And so it may very well happen in the future. Having said that, we’re very happy to be working with Xbox for the time being.”

5 reacties

 1.    52 XP
  TopDutch's avatar

  Als dat net zo snel gaat als al die andere zooi zoals vidzone en dat ding van NOS. Dan zien we dit pas eind volgend jaar op z’n vroegst. Eerst alle andere landen en dan misschien Nederland nog is.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @TopDutch: idd dus hebben wij er alsnog niets aan -_-

 3.    195 XP
  gathuv's avatar

  Sky is toch ook alleen voor Engeland en Duitsland?

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ja idd leuk dat ze dat doen, maar wij hebben er niet veel aan denk

 5.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @TopDutch: indd japanners/amerikanen krijgen altijd alles eerder 🙁