inFamous: Second Son bevat multiplayer – of daar ziet het toch naar uit

Waren er eergisteren nog mensen onder de indruk van inFamous: Second Son? Ik beschouw mezelf als een groot fan van de eerste twee delen, die toch samen met Rocksteady’s Batmangames aan de top van het superheldengenre op deze generatie consoles staan. Bijgevolg kijk ik erg uit naar Second Son en de trailers hebben mij tot dusver zeker niet teleurgesteld.

Naast de ongetwijfeld spectaculaire singleplayercampagne zou het overigens best wel eens kunnen dat de nieuwe inFamous een multiplayermodus bevat. Op de inFamous: Second Son pagina van een officiële brochure voor de PlayStation 4 wordt namelijk een “online player count” vermeld en dat kan je nou niet echt verkeerd interpreteren.

Het feit dat inFamous: Second Son als enige “offline” game in de brochure het over een “online player count” heeft kan er tevens op wijzen dat  deze hint zeer bewust achtergelaten werd. Ontwikkelaar Sucker Punch heeft tot dusver in ieder geval nog geen officiële aankondiging gedaan, maar we verwachten nu dat deze niet lang meer op zich zal laten wachten.

Wat denken jullie? Is online multiplayer in inFamous: Second Son een goed idee of zouden ze dit beter achterwege laten? Zodra wij meer weten, weten jullie het ook.

Boxshot inFAMOUS: Second Son

inFAMOUS: Second Son

Releasedatum:
21-03-2014
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Ik was eerst niet zo onder de indruk in februari maar ik had vandaag nog de gameplay trailer gezien er dat zag er toch echt vet uit! Dus toch een titel voor mij om zeker naar uit te kijken, verder zou multiplayer wel vet zijn of co-op

 2.    453 XP
  desauzenman's avatar

  Multiplayer zal inderdaad vet zijn.

  Spel zelf ziet er ook echt heel goed uit.

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Geen MP. inFamous is ook zo’n game waar het niet bij nodig is. Net zoals God Of War of The Last Of Us, mp is zeker een leuke toevoeging, maar het hoeft niet

 4.    86 XP
  mrwhoopy's avatar

  Van mij mag het erin komen,
  als je maar niet persee MP hoef
  te spelen om Trophies te halen.

 5. Anoniem -   
  213.46.19..xxx's avatar

  Oeeh nice! Zou zeker tof zijn

 6.    357 XP
  Valentino1994's avatar

  Zolang ze maar een kei van een SP neerzetten, de rest boeit me niet zo, dat zie ik dan wel 😉

 7.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Ik hoef geen multiplayer, de single was voor mij tot nu toe steeds meer dan genoeg.

  Ik vond het wel lachen dat je bij Infamous 2 zelf missies kon maken en die van anderen kon spelen!