Waren er eergisteren nog mensen onder de indruk van inFamous: Second Son? Ik beschouw mezelf als een groot fan van de eerste twee delen, die toch samen met Rocksteady’s Batmangames aan de top van het superheldengenre op deze generatie consoles staan. Bijgevolg kijk ik erg uit naar Second Son en de trailers hebben mij tot dusver zeker niet teleurgesteld.

Naast de ongetwijfeld spectaculaire singleplayercampagne zou het overigens best wel eens kunnen dat de nieuwe inFamous een multiplayermodus bevat. Op de inFamous: Second Son pagina van een officiële brochure voor de PlayStation 4 wordt namelijk een “online player count” vermeld en dat kan je nou niet echt verkeerd interpreteren.

Het feit dat inFamous: Second Son als enige “offline” game in de brochure het over een “online player count” heeft kan er tevens op wijzen dat  deze hint zeer bewust achtergelaten werd. Ontwikkelaar Sucker Punch heeft tot dusver in ieder geval nog geen officiële aankondiging gedaan, maar we verwachten nu dat deze niet lang meer op zich zal laten wachten.

Wat denken jullie? Is online multiplayer in inFamous: Second Son een goed idee of zouden ze dit beter achterwege laten? Zodra wij meer weten, weten jullie het ook.