PlayStation Network ziet een goede zomer tegemoet

De zomer van 2009 belooft een hele goede zomer te worden voor het PlayStation Network. De line-up van games die namelijk uit gaan komen in Sony’s virtuele blauwe winkel is veelbelovend. Natuurlijk verwachten we bij artikelen over PSN-games altijd dat massa’s mensen weer gaan zeuren waar de pre-paid cards blijven, we betreuren het dan ook ten zeerste dat we hier nog steeds geen antwoord op kunnen geven. Het is nog steeds afwachten of Sony met een ander betaalsysteem gaat komen voor het PlayStation Network dan de huidige credit cards. Voor nu adviseren we je een pre-paid kaartje te kopen voor de Amerikaanse store op bijv. eBay, of je kijkt pappa heel lief aan of je zijn mooie Rabo GoldCard misschien even mag lenen.

Voor de lucky bastards onder ons die het bovenstaande dus voor elkaar krijgen hebben we goed nieuws, er komen namelijk heuse toppers naar het PlayStation Network. Denk bijvoorbeeld aan Trash Panic, Detuned, PixelJunk 1-4 en Fat Princess. Van de laatst genoemde loopt op dit moment een closed beta en de game valt volgens vele testers behoorlijk in de smaak. De precieze releasedatum van Fat Princess is nog niet bekend, maar men gokt op einde van het 2e kwartaal in 2009.

Fat Princess is alleen niet de enige topper voor het PlayStation Network, ook Trash Panic (in Japan bekend als Gomibako) lijkt een veelbelovende titel. Om je even een idee te geven bij Trash Panic hebben we hieronder een HD-trailer voor je. In Trash Panic is het de bedoeling een afvalcontainer op een zo efficient mogelijke manier te vullen, dit klinkt misschien raar maar zie het als bijvoorbeeld een moderne versie van tetris. Wij zitten in ieder geval heel erg te wachten op deze game, de releasedatum ervan is echter nog niet bekend maar er wordt verwacht dat hij eind mei/begin juni in de store verkrijgbaar is.

13 reacties

 1.    82 XP
  stan-w's avatar

  ze moeten ook echt eens met die kaarten in europa komen
  en dat teris achte lijkt me wel leuk ๐Ÿ˜€

 2.    508 XP
  NightHawk's avatar

  PSN cards.. :'(

 3.    537 XP
  DARKSMOKE's avatar

  ik ben ook voor PSN cards ๐Ÿ™‚

 4.    3889 XP
  jimke1's avatar

  ja laat die schit visa kaarten vallen
  zodat iedere ps3 beziter een aankoop kan doen laten we hopen

 5.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Of ze moeten met Paypal komen! ๐Ÿ˜€

 6.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Als ze met PSN-Cards komen is het ook goed ;). Ik ben trouwens achter gekomen dat me pa een CC heeft, maar ik mag hem niet gebruiken xD.

 7.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  geen psn post zonder psn card gezeik :O

 8.    673 XP
  Younistyle's avatar

  @sjoerdgames4: Of Ideal… OF in ieder geval een andere betalingsmethode…
  Ik begrijp ze ook helemaal niet… ze lopen zo veel geld mis…

 9.    798 XP
  Justinvd's avatar

  Zomer van 2009 = HP!! :D:P

 10.    173 XP
  Tekno-D's avatar

  Ideal zou perfect zijn, heb zelf gelukkig een CC ๐Ÿ™‚

 11.    6677 XP
  Myx's avatar

  Trash Panic lijkt me een leuke game, alleen er zijn ook nog 10 andere spellen die nu al uit zijn die ik graag zou willen hebben, maar het kan niet ๐Ÿ™

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ben niet zown fan van de psn games…en dat gezeur over die PSN cards word ik ook een beetje moe van

 13.    535 XP
  acardipane's avatar

  Ik denk dat Sony niet weet dat er in europa niet zo veel CC zijn, want als ze die cards uitbrengen dan zal de verkoop via PSN aardig toenemen…