Nieuwe Castlevania: Lords of Shadows 2 screenshots zijn niet moeders mooiste


We hebben vorige week al een uitgebreide E3 trailer mogen bekijken van Castlevania: Lords of Shadow 2, welke ruim 6 minuten lang was. Door al het spektakel en de mysterieuze muziek vergaten we bijna op te letten hoe het er grafisch eigenlijk uitzag. Daarvoor hebben we screenshots, welke in detail aantonen waarom het waarschijnlijk géén next-gen titel zal worden.

Uitgevers laten het liefst hun game van de beste kant zien en, indien er een next-gen release op de agenda staat, wordt altijd die versie getoond. Dit gebeurt ook vaak als die versie nog niet is aangekondigd, maar in dit geval blijkt dat de kans ook vrij klein blijkt als je naar de screenshots hieronder kijkt.

Allen zijn direct afkomstig uit de nieuwste trailer. Waar het er eerst nog allemaal gelikt uitzag, valt het nu eigenlijk vies tegen. Gelukkig gaat het bij games als deze om sfeer en gameplay en daar zal het de game niet aan ontbreken. Oordeel zelf na de screenshots te hebben bekeken en laat zeker even je mening horen.

Boxshot Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow 2

Releasedatum:
27-02-2013
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  92.70.47..xxx's avatar

  Je kan ook overdrijven zeg…het ziet er mooier uit dan de gemiddelde current-gen game, en screens zeggen altijd minder dan bewegende beelden…

 2.    166 XP
  Vork's avatar

  Ziet er toch prima uit voor PS3? Sfeervol vooral.

 3.    530 XP
  Wintermute's avatar

  Als het goed speelt maken graphics niks uit, sheesh, anders kunnen we bij alles wel nitpicken, laatst nog BS: infinite zitten spelen en me g-ergerd aan de houterige Elizabeth, die door iedereen geloofd wordt voor haar “menselijkheid”…..raaaaiiiighhttt….

 4.    173 XP
  FouadtjuhMaster's avatar

  nooit echt een fan van Castlevania geweest… maar de screens zijn wel mooi vind ik

 5.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Ik vind de screenshots heel erg meh.