Het Japanse tijdschrift Jump heeft deze week de eerste informatie over de characters die voorkomen in de onwijs brute Final Fantasy XV E3 trailer. Hier beneden zie je een aantal details over Noctis, Propto, Ignis, Gladiolus en Cole.

Noctis Lucis Caelum
JP: ノクティス・ルシス・チェラム

Noctis is de prins van het Lucis Kingdom en hij heeft ogen die mensen hun dood kunnen zien aankomen. Hij heeft een vrije geest en z’n vrienden korten liefkozend zijn naam af tot ‘Noct’.

Gladiolus Amicitia
JP: グラディオラス・アミシティア

Het eerstgeboren kind van een gerespecteerde familie die de koninklijke familie al generaties lang beschermd. Hij is tevens Noctis zijn beste vriend en is als een broer voor hem.

Ignis Stupeo Scientia
JP: イグニス・ストゥペオ・スキエンティア

Noctis’ zijn jeugdvriend opgevoed als een geleerde opgeleide stafofficier. Hij is Noctis zijn betrouwbare adviseur.

Prompto Argentum
JP: プロンプト・アージェンタム

Een slechte invloed en vriend van Noctis zijn dagen als student. Hij heeft de neiging om altijd het randje op te zoeken, te zien hoe ver hij kan gaan. Dapperheid is zijn tweede naam, maar zou hij ook zijn vrienden redden?

Cole Leones
JP: コル・リオニス

Eén van de top drie bevelvoerende officieren van de elite keizerlijke garde. Hij is strikt met Noctis en zijn vrienden, maar is tevens een eervolle en rechtvaardige man die gezworen heeft trouw te zijn aan de koning en het land.

Let wel: De officiële Engelse achternamen van alle characters zijn nog niet officieel bevestigd, deze komen vanuit het Latijn en zijn de meest logische vertaling.