http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51b9e74bb532b.jpg

Kazunori Yamauchi, Gran Turismo 6 bedenker en maker, heeft aangegeven dat Gran Turismo 6 natuurlijk ook naar de PS4 komt. Hier waren nog wat twijfels over omdat de game in eerste instantie alleen voor de PS3 is aangekondigd. Dit heeft hij aangegeven in een interview met 4Gamer.net, een groot Japans gamescommunity. De game werd aangekondigd op 15 mei ter ere van het 15 jarig jubileum van Gran Turismo.

Hij voegde hier aan toe dat ondanks dat de game voor PS4 verschijnt, het wel even kan gaan duren. Je hoeft niet lang te wachten, maar het gaat ook niet snel zijn na de release van de PS3-versie. Het feit dat men eerst een PS3-versie doet is volgens hem uit waardering naar de gamers toe, dit was namelijk het beste om te doen, aldus Yamauchi.

Hij noemde PS4 een goede machine met gebalanceerde hardware zonder eigenaardigheden, met dat laatste bedoelt hij ongetwijfeld de regels die Microsoft hanteert.

Speaking with 4Gamer at E3, Yamauchi said, “I think a PS4 version will appear naturally. We won’t keep you waiting too long, but it won’t be too soon either.”

http://youtu.be/MwOLgXOGg9Y