http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51bb114c89b0e.jpg

Afgelopen tijd heb je erg veel kunnen lezen op PSX-Sense over de PS4 en het is dan ook niet zo gek als je vingers inmiddels beginnen te jeuken en je de console wilt hebben. Je hebt een vergelijking kunnen lezen met de Xbox One, previews van o.a. Killzone: Shadow Fall en inFamous: Second Son, dus het is niet zo gek dat je ook een PS4 wilt. De voorraad zal alleen schaars zijn zoals we eerder hebben vermeld en dus is een pre-order plaatsen niet zo’n gek idee.

Je wilt alleen nu natuurlijk niet al meteen 399 euro neerleggen, vooral niet met alle winkels die vandaag de dag het loodje leggen. Het is dan ook verstandig je PS4 te pre-orderen met de mogelijkheid pas achteraf te betalen en natuurlijk bij een grote winkelketen zodat je zo min mogelijk risico loopt.

Een goede optie is bijvoorbeeld Bol.com, hier kun je een pre-order plaatsen op acceptgiro (mits je vaker besteld op Bol.com), een aanbetaling is ook niet nodig. Wil je de PS4 hier kopen, dan kan dat via deze link, een DualShock 4 vind je hier. Games zijn wel wat duurder bij een Bol.com dus die kun je wellicht beter ophalen bij een MediaMarkt of een Game Mania.

De pre-order plaatsen van je PS4 bij Game Mania is zonder aanbetaling niet zo’n heel groot risico, maar met het recentelijke faillissement van Free Record Shop en het aan banden leggen van tweedehands games door Microsoft weten we niet hoe de toekomst eruit ziet voor deze winkelketen.

Ook een goede winkel is Wehkamp, die hebben de PlayStation 4 hier staan. Bij Wehkamp heb je ook de mogelijkheid om op afbetaling te kopen. Ook leuk bij Wehkamp is dat PlayStation Plus voor 1 jaar momenteel daar het goedkoopste is, namelijk 47,99, dit kun je hier kopen.