Voor de mensen die zich vroeger met man en macht over de SOCOM serie hebben gestort, is er  vandaag goed nieuws. Een nieuwe game van ontwikkelaar SOF Studios genaamd H-Hour: World’s Elite kan met jullie hulp namelijk voor de PlayStation 4 verschijnen.

H-Hour: World’s Elite is momenteel een Kickstarter project en was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de PC, maar David Sears van deze studio heeft vandaag laten weten dat wanneer er 500 ‘pledgers’ zijn, deze game ook een PS4 release zal krijgen.

Aangezien we allemaal weten dat de officiële studio, Zipper Interactive, van SOCOM vorig jaar is gesloten is het tof dat er wordt geprobeerd nieuw leven in de reeks te blazen onder een nieuwe naam. Door middel van jouw donatie op Kickstarter kan het project de wereld in worden gebracht. Tevens is het zo, hoe meer jij doneert aan dit project, hoe meer je er voor zal terugkrijgen!

Door HIER te klikken kom je op de Kickstarter pagina van H-Hour: World’s Elite. Voor meer informatie raden we je zeker aan om de video hierboven even te kijken.