Onze preview van Battlefield 4 is gisteren online gekomen en daar kan je alvast de eerste indruk krijgen van de game. Hoewel we eigenlijk al zo goed als zeker zijn dat Battlefield 4 een top game gaat worden, blijft het interessant om alle details en nieuwtjes te zien en lezen.

Battlefield 4 kan dit keer wel eens de shooter van het jaar gaan worden en grahpics hebben bij de Battlefield franchise altijd al hoog in het vaandel gestaan, zeker als je deze vergelijkt met andere franchises. Battlefield 3 zag er al super uit en Battlefield 4 moet dit nog eens gaan overtreffen. Een hele klus, maar met de next-gen technologie zeker haalbaar.

En over next-gen gesproken, Patrick Bach (Executive Producer van Battlefield 4) wist in een interview al te vertellen dat Battlefield 4 klaar is, wanneer de nieuwe consoles klaar zijn. Dit is natuurlijk prachtig nieuws, vooral omdat je zo de top van grafisch genot al met elkaar kunt gaan vergelijken tijdens de launch van de PS4.

Het interview kun je hierboven nog even terugzien en vanaf de negende minuut is het te horen dat hij het bovenstaande bevestigt.