Zondag Budgetdag – Games – 16 Juni


Het is 16 juni 2013 en het is vaderdag. Natuurlijk bestaan er ook gamende vaders en speciaal voor hen hebben we een aantal games geselecteerd, welke je voor een leuk prijsje kunt aanschaffen. Voor elk soort vader hebben we wel iets, dus als ze nog even kunnen wachten op hun cadeautje, haal dan één van de hieronder aangegeven games voor ze. Succes gegarandeerd!

Fallout New Vegas: Ultimate Edition

De Ultimate Edition zal alle bijkomende content voor Fallout: New Vegas bevatten tot op heden, dus inclusief Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier’s Stash en Gun Runners Arsenal. Voor zowel gamers die New Vegas al langer gewend zijn als voor nieuwelingen, breidt de Ultimate Edition de ervaring op en naast het Wasteland uit als nooit tevoren met het Sierra Madre Casino, Zion National Park, Big MT research crater en de verraderlijke Divide. Samen met de nieuw te verkennen gebieden verhogen de vier basis add-on packs de level cap met 5 levels, tot een maximale level cap van 50.

Assassin’s Creed 2: Game of the Year Edition

Italië – 15e eeuw – De klassieke wereldstad Venetië komt tot leven met de honderden mensen die hun dagdagelijkse leventje leiden. Een tijd waar corruptie van de clerus, politieke intrige en familievetes onder het bewustzijn van de lokale bevolking sluipen. We ontmoeten Ezio Auditore di Firenze, een vennoot van een geheime organisatie die de oorlog tussen de Assassijnen en de Tempeliers uitvecht. Als lid van de Assassijnen is Ezio een meestermoordenaar die afstamt van Altaïr, het spelpersonage uit de eerste Assassin’s Creed.

 • Prijs: €11,99
 • Verzendkosten: €1,95
 • Onze review: Geen
 • Metacritic score: 91
 • Link: Yourgamezone

Mass Effect Trilogy

Ontwikkelaar Bioware beschouwt Mass Effect als één epische verhaallijn. De speler bepaalt echter hoe het verhaal van de trilogie evolueert. Daarom geeft Bioware de mogelijkheid om de savegame van Mass Effect te integreren in Mass Effect 2 en Mass Effect 3. Bij het begin van de game krijg je de mogelijkheid om je persoonlijke savegame in te laden. De cruciale beslissingen die Shepard als personage hebben ontwikkeld tijdens ME draag je dus mee naar de tweede game en uiteindelijk de derde game. Personages die gestorven zijn in vorige games duiken niet meer op in het laatste deel.

BulletStorm [Limited Edition]

Waar je in deze shooters slechts moet overleven, draait het in Bulletstorm vooral om zo snel, zo veel en zo stijlvol mogelijk alle vijanden aan grut te knallen. Een headshot geeft je in andere shooters het meeste voldoening, maar in Bulletstorm is dit slechts het begin. Het spel moedigt de speler aan om zoveel mogelijk te experimenteren. Een gevaarlijke afgrond? Gebruik je zweep om een vijand naar je toe te trekken en hem vervolgens de afgrond in te kicken. Of schiet een vijand in zijn knieschijven alvorens je hem afmaakt met een laatste schot met je drillgun. Een wapen dat letterlijk en figuurlijk door merg en been gaat.

Boxshot Mass Effect Trilogy

Mass Effect Trilogy

Releasedatum:
06-12-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    162 XP
  ramon284's avatar

  Grappig dat je na 2 jaar nog de “limited edition” kan krijgen.

 2.    502 XP
  Straatveger's avatar

  Zit er verschil tussen de trilogy versie en de versie die je koopt op psn store? Heb de eeste ma1 gekocht in de store, de 2de op disc en de derde gratis bij plus gekregen. Omdat ik heb gelezen dat mass effect 1 hier en daar nogal wat “foutjes” bevat. Dacht misschien voor deze trilogy zijn die verholpen.

 3.    416 XP
  HellFalcoN-'s avatar

  @ramon284:
  ja jammer daar gaat de hele betekenis van limited.
  net zoals special/collectors edities die exclusief voor een bepaalde shop zijn. Maar dan alleen voor dat land.

 4.    109 XP
  Space Spartan's avatar

  Mensen, ga Fallout kopen. Fallout is by far the beste game ever.

 5. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @Space Spartan: Een van de beteren, indeed. Zeker een aanrader! 🙂

 6.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  heb me wel vermaakt met bulletstorm

 7.    236 XP
  Djierod's avatar

  @Space Spartan:

  Absoluut vette game, helaas ook dé game waar de console vaak bij blijft hangen en dat is zonde. Hoe irriterend is het als je net een bepaald stuk hebt gehaald en je game blijft hangen. Maar verder heb je met de game een leuke tijd.

 8.    242 XP
  ivo001's avatar

  Battlefield 3 €4,08 via de amerikaanse origin store ($5). Je moet wel je javascript uitzetten, anders kom je op de nederlandse store terecht, en daar kost hij €30.

 9.    169 XP
  renzer1133's avatar

  @ivo001: hey ivo ik wist niet dat je ook ops psx-sense zat 😛 (budgetgaming)

 10.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @Straatveger:
  Volgens mij is het dezelfde versie.

 11.    285 XP
  xDutchSpectre's avatar

  Voor die prijs neem ik de ME trilogie wel opnieuw in huis. Voor iedereen die de ME games aan zich voorbij heeft laten gaan: Koop die games!

 12.    242 XP
  ivo001's avatar

  @renzer1133:

  gamer.nl, insidegamer.nl, psonly.nl, psfocus.nl, inthegame.nl, 4gamers.be en 9lives.be

  Daar zit ik 😉