http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51beff57dac90.jpg

Het leek Amazon wel een leuk idee om een wedstrijdje te houden tussen de PlayStation 4 en Xbox One. Amerika’s grootste online retailer zette daarom dus een poll online op haar website. De poll had pas moeten eindigen op 20 juni maar er ging even iets goed mis, het was namelijk allesbehalve een wedstrijdje. De poll werd praktisch een vernedering voor Microsoft en dus is die vroegtijdig gesloten.

De PS4 stond immers met maar liefst 95% voor op haar tegenstander. Ook werd er gezegd dat alle stemmen op Microsoft van hun eigen werknemers kwamen. Alles behalve goede publiciteit dus. Gamers lijken vooralsnog massaal te kiezen voor de PS4, het is nu aan Microsoft om antwoorden te geven en het publiek te overtuigen.

Reddit, een social bookmark site, heeft er vooral voor gezorgd dat er een donkere wolk boven de Xbox hing. Zij vroegen Major Nelson van Microsoft Xbox een aantal vragen, maar Microsoft kwam niet verder dan een PR-praatje en dus hadden zij het publiek nog steeds niet voor zich gewonnen. De manier waarop het interview ging was ook heel vreemd te noemen, zo droeg Major Nelson een zeer curieus hoofddeksel tijdens het interview. Nieuwsgierig geworden? Check hieronder wat we bedoelen!