Driveclub is een ambitieus project van Evolution Studios dat bij de lancering van de PlayStation 4 beschikbaar zal zijn. De studio heeft veel ervaring met racegames dus ook deze racer is veelbelovend en inhoudelijk zullen we er binnenkort uitgebreider op in gaan. We hebben de game immers op de E3 kunnen spelen.

Inmiddels hebben we wel wat meer details ontvangen en dat is dat de studio onder andere als doel heeft gesteld om de game op 60 frames per seconde te laten draaien. De E3 demo draaide nog op 30 frames per seconde, maar zonder beloftes te maken is 60 hun doel. Of ze dat gaat lukken zullen we eind dit jaar zelf kunnen ontdekken.

Verder zal de game alle PlayStation 3 en PlayStation 4 stuurwielen ondersteunen. Vooral de ondersteuning van PlayStation 3 stuurwielen is een fijne mogelijkheid voor de game, zo hoef je immers niet een nieuwe te kopen als je net de PlayStation 4 hebt aangeschaft.

Hoewel de ondersteuning voor PlayStation 3 stuurwielen nog niet 100% definitief is kunnen we daar zo goed als zeker vanuit gaan, aldus de studio. Verder bevestigde Evolution Studios nog dat de game Remote Play voor de PlayStation Vita zal ondersteunen zolang je een internetverbinding hebt.