PS3Sense.nl is een redelijk nieuwe online publicatie over de PlayStation 3 en heeft onder andere een discussie forum en een up-to-date nieuws database over de console. De website is live gegaan voor het publiek op 14 april 2008. Zowel het algemene forum als de artikelen worden nog constant bij gehouden door een gespecialiseerde redactie dat meegroeit met het aantal leden, allen zijn ze gemotiveerd en publiceren zij artikelen en handleidingen. Eind april, dit jaar, zijn we tevens over gestapt naar de derde versie van PS3-Sense en hebben we nog meer toekomstplannen die we met de huidige grootte van de redactie niet allemaal kunnen verwezenlijken. Vandaar dat we op zoek zijn naar nieuwe mensen die bereidt zijn om ons te helpen bij het schrijven van nieuws, het schoon houden van het forum of vormgeving voor ons willen doen.

Wat krijg je van ons?
Het werken bij PS3-Sense is op vrijwillige basis, we hebben echter regelmatig review samples van games en hardware beschikbaar die dienen als beloning voor je harde werk. Tevens kun je PS3-Sense noteren op je C.V. en heb je de kans om door te groeien binnen PS3-Sense of ergens anders in de gameindustrie. Je zal immers niet de eerste zijn die begonnen is als redacteur alvorens die een leuk baantje kreeg bij een games uitgever.

Wat verwachten we van jou?
Een redacteur op PS3-Sense houdt zich bezig met het schrijven van nieuws en reviews. Als redacteur verwachten we van je dat je deze taken op je kan nemen en hier ook voldoende tijd voor hebt. Wanneer je als redacteur bij ons aan de slag gaat verwachten we dat je op zijn minst 12 berichtjes per week maakt. Dit zijn er zo’n 1 á 2 per dag. Ook gaan we er vanuit dat je goed bent in de Nederlandse taal en dus niet overdreven veel grammaticale fouten maakt.

Als vormgever zal je dingen zoals banners, buttons, backgrounds e.d. gaan ontwerpen. Een klusje die nu bijvoorbeeld op de plank ligt, is het maken van house-ads in de reguliere internet advertentie maten (skyscraper, rectangle, half-banner etc.). Maar het kan natuurlijk ook mogelijk zijn dat je dingen gaat maken die later gebruikt worden in bijvoorbeeld een video-reportage.

Denk je dat jij voor één van deze functies geschikt bent? Vul dan het sollicitatie formulier, welke je hier kunt downloaden, in en stuur deze op naar [email protected].