Sony had eerder al aangegeven dat de prijzen van PS4-games tussen de $0,99 en $59,99 zouden vallen. Dat is zojuist bevestigd met de aankondiging dat de eerste vier lauch/launch window titels: Driveclub, Knack, Killzone: Shadow Fall en inFAMOUS: Second Son voor de laatstgenoemde prijs over de toonbank zullen vliegen.

Sony heeft namelijk tegenover ShackNews bevestigt dat de bovenstaande PS4 titels in de winkelschappen komen te liggen voor $59,99. Sony kennende zal de prijs wel weer 1 op 1 worden overgenomen van de Amerikaanse prijs, dus is het redelijk veilig om aan te nemen dat hier in Europa de prijs gewoon €59,99 zal worden.

Lees hier beneden de officiële quote:

‘All four [launch/launch window] titles, Killzone: Shadow Fall, DriveClub, Knack, and Infamous: Second Son are all $59.99.’

IGN interpreteert deze zin van het bedrijf als Sony die mogelijk wat beweegruimte wil bewaren, omdat het bedrijf alleen deze vier titels noemt. Daardoor zouden ze in staat zijn om later alsnog de prijs van andere games op te schroeven. Het lijkt ons bijzonder sterk als Sony opeens na zo’n geweldige E3 begint met het teleurstellen van gamers en reguliere consumenten, wij gokken er daarom ook op dat de gamegigant de prijs van $59.99/€59,99 gewoon zal doorvoeren naar iedere andere game.