http://youtu.be/kXOmwMIE1lA

Gisteren kon je al Lennard zijn preview doorlezen over Watch_Dogs en het enthousiasme spatte er vanaf. De game zal ook een App krijgen voor telefoons, draaiende op iOS en Android, maar eerst brengen ze nog een andere App uit. Ubisoft heeft ons een kleine teaser getoond van deze App, die kun je hierboven bekijken.

De Live-App is overigens al gelanceerd in Canada en kan gebruikt worden om onder andere prijzen mee te winnen. Het is mogelijk dat Ubisoft deze App ook nog verder gaat verspreiden als marketing campagne voor de game.

Wat we precies met de uiteindelijke in-game App voor je telefoon kunnen gaan doen is nog niet echt concreet bekend, maar het gaat sowieso een assistent voor de game. Zo zul je misschien ook hacks ermee uit kunnen voeren, we zijn alleen benieuwd of je met de game ook op een bepaalde manier verder kan op je telefoon, zonder dat je achter je console zit.

Watch_Dogs zal uitkomen op PS4 en PS3 en daarnaast ook Xbox 360, Xbox One, PC en de WiiU. Dit alles moet gebeuren in eind november.