Mark Cerny, lead architect PS4, gaat een presentatie houden over de PS4 tijdens Develop

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51c1b77da3b46.jpg

In juli zal de jaarlijkse ‘Develop’ weer gehouden worden, dit zal gebeuren in Brighton een prachtig klein stadje aan de Britse kust. Mark Cerny, de lead architect van de PS4, zal hier ook aanwezig zijn en hier zelfs een presentatie gaan houden. Hij gaat hier vertellen over de nieuwe generatie gamesconsoles en zijn keynote heet ‘Changing the game: Developing into the Next Generation’.

Zijn praatje zal gaan over de lessen die Sony geleerd heeft van de vorige generatie en hoe de toekomstvisie van de PS4 eruitziet. Ook zullen ze vooral aandacht gaan schenken aan indie developers, waar deze conferentie voornamelijk door bezocht gaat worden. Uiteraard vergeet hij zijn eigen game Knack niet, waar hij director is bij SCE Japan.

 1.    271 XP
  Maurie's avatar

  En misschien een datum?

 2.    367 XP
  The Hunter's avatar

  @Maurie: Persoonlijk denk ik pas op de GamesCom. Over 2 maanden 😉

 3.    130 XP
  RAAFmaker's avatar

  Iedereen vergeet hoe belangrijk deze man is tijdens ontwikkeling van de PS4 hardware architectuur. Zonder twijfel één van de beste keuzes die Sony gemaakt heeft.

 4.    7514 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  De omslag in de strategie was inderdaad en heel goed idee. Waarom niet gelijk de developers vragen hoe het moet. Dat zijn de vrienden die je in de game industrie wilt hebben. 😉 😀

  @RAAFmaker:
  Als hij deze strategie heeft bedacht zeker waar 🙂

 5.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  @RAAFmaker: dat sowieso