White Knight Chronicles heeft voice chat en Home Awards

Het is al een flinke tijd geleden dat White Knight Chronicles in Japan is uitgekomen. Vanaf begin 2010 mogen wij in Europa dan ook eindelijk met deze fantastische RPG aan de slag. Waarom het zo ongelofelijk lang heeft geduurd blijft een raadsel. Hoogst waarschijnlijk zal dit liggen aan het vertalen van de game naar het Engels en aan het overzetten van de online servers naar een EU en US variant.

Er is onlangs een patch uitgekomen voor White Knight Chronicles die een aantal hele vette dingen toevoegt aan de game. Zo is de game nu voorzien van in-game voice chat. Het is nu mogelijk om tussen dorpjes en tijdens quests te praten met je vrienden. Ook heeft de game Home Awards gekregen. Door bepaalde doelen te halen in de game, unlock je nieuwe kleren en accessoires voor je Home avatar. Dit zal waarschijnlijk ook allemaal beschikbaar zijn in de EU versie van de game. Een aantal goede toevoegingen dus!

4 reacties

 1.    424 XP
  Dawes's avatar

  D’r zijn wel meerdere games met die ‘home’ awards. Zoals singstar enzo…

  ik dacht eindelijk dat je met je trophies kon pronken in een bekerroom ofzo 😛

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Lijkt me echt een vet spel 😀

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  voice chat, heel belangrijk! goede patch dus

 4.    57 XP
  kahraba's avatar

  ehum heb de game voor even 10 aan 20 minuten in firstlook gespeeld ik moet zeggen het voelt tja final fantasy 12 was veel leuker vind ik dan zo voelt het de game is toch wel droog.

  ondanks weetje ondanks het gigantiche knight dat je kan worden het voelt niet echt zo van wow weetje het voelt echt ja droog…