De PlayStation 4, we moeten nog even een paar maanden geduld hebben, maar dan kunnen we eindelijk genieten van deze next-gen console. Aangezien deze nieuwe console bijna overal met luid applaus is ontvangen, is de kans zeer groot dat mensen massaal de console gaan pre-orderen.

Gezien deze verwachte stormloop op de PS4 zijn mensen bang dat ze wellicht de console nog niet op de eerste dag in hun bezit hebben in verband met een beperkte oplage. Bedrijven worden met een maximum aantal consoles opgezadeld en mensen die te laat hebben gepreorderd, zouden moeten wachten op een nieuwe lading.

Echter, vandaag heeft Sony aan de internationale game retailer GameStop laten weten dat er voor hen geen maximum zal zijn voor pre-orders. Daarentegen valt uit hetzelfde bericht te halen dat dit niet het geval zal zijn voor de Xbox One, waaruit we concluderen dat Sony deze release echt als een serieuze zaak ziet.

Deze berichtgeving is vandaag al door meerdere GameStop vestigingen bevestigd en als je de console echt op de eerste dag in huis wilt hebben staan, kan je hem uiteraard laten importeren via GameStop. Wellicht kan je ook nog even wachten totdat een vestiging in de Benelux een soortgelijke berichtgeving krijgt. Wij houden jullie up-to-date!