http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51c5bb2964521.jpg

Het is wel duidelijk inmiddels dat gaming leeft, meer als ooit tevoren. De PS4 en ook de Xbox One zijn enorm populair en veel mensen hebben hun pre-order al klaar staan voor één van deze twee consoles, of misschien zelfs wel allebei. Amazon is dan ook helemaal weggeblazen met het resultaat dat de PS4 en Xbox One met zich meenemen, zo worden er gewoon nieuwe records gevestigd. Wie domineert is de PS4, zo staat de hele recente ‘best seller’-lijst in de videogames sectie vol met talloze PS4-bundels en ook PS4-games.

Als we kijken naar de resultaten van de best verkopende gaming producten in heel 2013 dan domineert de $20,- PSN-kaart bovenaan, op nummer 1. Dit zegt je misschien niet zo heel veel, maar de laatste keer dat een PlayStation-product in deze sectie op nummer één heeft gestaan was in 2004, namelijk Grand Theft Auto: San Andreas. De PS4 is staat tevens op nummer 2 van best verkopende gaming-product in heel 2013, nu al. De Xbox One moet het doen met een hele nette plek op nummer 6, wat ook echt niet verkeerd is.

Ook verkocht The Last of Us dit jaar meer exemplaren dan BioShock: Infinite, een erg nette prestatie. Het lijkt erop dat Sony dus haar magie weer terug heeft die het ten tijde van de PS2 ook had, de eerste berichten zijn in ieder geval erg positief.