Het is dan wel zondag, maar veel zon zien we niet. Een koele, regenachtige dag is voor ons gamers het perfecte weer om even de console aan te zetten. Niet getreurd als je je vakantiegeld al hebt opgemaakt: voor kleine prijzen kun je alsnog heel wat speeluren tevoorschijn toveren. Ook deze week hebben we weer heel wat interessante deals kunnen bespeuren met prijzen die te verwaarlozen zijn. Snel even checken dus!

Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy XIII-2 begint een paar jaar nadat Lightning en de anderen Cocoon hebben gered. Sommige overlevenden hebben besloten om een nieuwe start te maken door Gran Pulse te herbouwen, maar Lightning is echter in geen velden of wegen te bekennen. Velen denken dat ze is omgekomen, maar Serah weigert dat te geloven. Als haar stad plotseling door monsters onder de voet wordt gelopen, verschijnt Noel, een mysterieuze man, om haar te redden. Samen gaan de twee op zoek naar Lightning…

Batman: Arkham City

Arkham City is de setting voor dit nieuwe duistere avontuur vol knok, stealth & puzzelavontuur met de Gotham Knight. Zijn voorganger Batman – Arkham Asylum verraste vriend en vijand met zijn knappe graphics, uitstekend combatsysteem en leuke gadgets. De verwachtingen voor Batman – Arkham City zijn dus hooggespannen. Het lijkt erop dat de makers met de talrijke verbeteringen, waaronder een 25 uur durende storyline, 400 extra challenges en zijmissies en een speelbare Catwoman, fans zal laten watertanden.

 

Tekken Tag Tournament 2

De koning van het vecht genre komt terug met het langverwachte vervolg op Tekken Tag Tournament! Ervaar de meest uitgebreide Tekken game ooit met gloednieuwe vechtmodi, nieuwe moves en combo’s en de meeste karakters ooit in een Tekken game. Dankzij innovatieve features zoals Fight Lab zullen nog meer mensen zich kunnen verdiepen in de Tekken serie en echt leren vechten. Daarnaast zullen er talloze multiplayermodi aanwezig zijn om met je vrienden of tegen vreemden online en offline te spelen. Get ready for the next battle!

Need for Speed: Most Wanted (Vita)

Als jij de Most Wanted wilt zijn, moet je uit handen van de politie blijven, sneller zijn dan je vrienden, en slimmer dan je rivalen. Je bent constant op de vlucht voor een meedogenloze politiemacht en moet razendsnel levensgevaarlijke beslissingen nemen. Zoek in de open wereld naar de perfecte schuilplaatsen, spring over schansen en verdien nieuwe auto’s om je rivalen achter je te laten.