Deadpool is een uiterst grappige superheld die het allemaal niet zo nauw neemt met de ‘regels’ en vooral in eigen belang werkt. Iets wat de game ook duidelijk uitstraalt, want de hele game moet zo cool mogelijk zijn en perfect aansluiten op hoe awesome Deadpool wel niet is.

De eerste indruk was in ieder geval erg goed, zoals je in onze preview kunt lezen en binnenkort mag je ook onze review verwachten. In samenwerking met Activision mogen we de game gezamenlijk met wat toffe goodies weggeven en dat maar liefst 4 keer.

Het enige wat je hiervoor moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden en dan maak je kans op een Deadpool pakket dat bestaat uit het volgende:

  • Exemplaar van de Deadpool game (PS3)
  • Deadpool graphic novel
  • Deadpool t-shirt
  • Deadpool DLC voucher voor meer content

Vraag: Hoe heet het programma waardoor Deadpool zijn speciale krachten heeft gekregen?

Om mee te doen stuur je het antwoord op de bovenstaande vraag in via de onderstaande stappen. Mobiele gebruikers, let op! Deze stappen zijn momenteel enkel zichtbaar op de gewone versie van de website in plaats van de mobiele versie. De antwoorden hieronder plaatsen heeft geen zin, want deze verwijderen we.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Deadpool'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 juli 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.