Gisterenmorgen kon je hier op PSX-Sense lezen dat Sony de PlayStation 4 camera niet standaard bij de console levert om zo een lager prijspunt voor de PlayStation 4 te kunnen realiseren dan de Xbox One. Vanuit zakelijk opzicht een niet al te gekke move, mede doordat de camera in tegenstelling tot de Xbox One niet verplicht is.

Keerzijde is wel dat de DualShock 4 Move tracker hierdoor een beetje overbodig is en als je optimaal wilt genieten is een aanschaf van een dergelijke camera vroeg of laat toch wel vereist. Het is dan geen gek idee om naast een standaard PlayStation 4 ook een duurdere bundel uit te brengen met daarin meer content en het lijkt er op dat er zo’n bundel gaat verschijnen.

Er is namelijk een afbeelding gelekt van een bundel waarin naast de console met controller ook een camera zit en een exemplaar van de platformer Knack. Deze afbeelding komt volgens onze bron direct van de asset servers van Sony, wat dus min of meer bevestigd dat het hier om een daadwerkelijke bundel gaat. Of deze bundel nog steeds op de planning staat is even afwachten.

Er bestaat overigens een goede kans dat deze bundel, de meest complete in feite, net zo duur als de Xbox One gaat worden, dus $499. Zodra we meer horen lees je het hier.