Bekijk hier de ‘The Road to PS4’ presentatie van Mark Cerny

Gisteren hield Mark Cerny een presentatie over de PlayStation 4 en dit is een uiterst interessante presentatie geweest. Zo vertelde Cerny over de weg naar de PlayStation 4, de dingen waar ze mee te maken hadden en meer. Deze presentatie is inmiddels online verschenen en als je deze gisteren gemist hebt dan kun je hem hierboven terugzien.

Wel gaat het hier om een ietwat aangepaste versie ten opzichte van de daadwerkelijke presentatie en dat komt doordat het origineel wat problemen met de audio had. De versie hierboven is de beste die je kunt vinden en erg interessant, dus neem even de tijd en ga er lekker voor zitten.

 1.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Beste video, vanavond maar even voor zitten.

 2.    130 XP
  RAAFmaker's avatar

  De kennis, creativiteit en de vaardigheden van deze game industry veteraan zal deze generatie voor Sony doen veranderen. Cerny heeft een console gemaakt ten behoeve van de gaming community, van ontwikkelaar tot eind gebruiker. Een man me zulke dergelijke vaardigheden en ervaring is uniek.

  Edit:
  Wel grappig bij de youtube comments, “Mark Cerny is Sony’s Steve jobs”. LOL, Tijd zal het zeggen…

 3.    661 XP
  PSknul's avatar

  Zeer interessant indeed. Je merkt echt dat Mark Cerny ervaring heeft in de gaming industrie. Hij heeft vele facetten hiervan doorlopen en maakt daardoor een goede chief architect. Hij heeft goede en duidelijke toelichting over het hoe en waarom gegeven over de Ps4 hardware & strategie.

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  My hero!

 5.    597 XP
  Hypoman's avatar

  Laat hem nog maar even bij Sony aan tafel zitten! Deze Nerd mag van mij nog heel lang blijven! Samen met Gabe een grote visionair…..

 6.    358 XP
  MTR-Gamer's avatar

  Heb net heerlijk genoten van deze video. Veel te weten gekomen over de games business in het algemeen en de invloed die Mark Cerny de afgelopen decennia hierin heeft gehad.

 7.    3140 XP
  moes's avatar

  die gast straalt zo veel passie uit als het om games gaat. hij is bescheiden als de tyfus en hij heeft geen fucking idee hoeveel invloed hij op de gaming industrie heeft gehad.

  hij is net als messi, michael jackson en james gandolfini (net overleden acteur van sopranos). bescheiden maar FOCKING invloedrijk.

 8. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @moes:

  Geef me 1 reden waarom James Gandolfini de ALLERGROOTSTE ALLERTIJDEN is op zijn vakgebied, en ik zorg er persoonlijk voor dat jij je hele leven lang bediend word door de mooiste 20 vrouwen ter aarde

  Aka lul nie zo dom

 9.    19 XP
  stubborn's avatar

  Good old day met de Crash Bandicoot :)))

 10.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Hmm langer dan ik had verwacht, ik bewaar deze video nog even voor later.

 11.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Mark Cerny de held.
  Voor mij doet hij het beter dan zijn voorganger.