Door de schaarste aan goede games die in de volgende maand gaan uitkomen, zullen we ditmaal de pre-order special vervangen door een ‘gewone’ Zondag Budgetdag. Natuurlijk zijn de deals hierdoor niet minder scherp en zeker geen reden om hem ditmaal over te slaan. Er zijn weer voldoende games die de aandacht trekken met hun prijs-/kwaliteitsverhouding en die willen we jullie zeker niet onthouden. Check het overzicht van deze week hieronder!

Saints Row: The Third – The Full Package

Saints Row – The Third speelt zich enkele jaren na het einde van Saints Row 2 af. Omdat de Third Street Saints niet langer tevreden waren met hun status als topcriminelen, hebben ze hun beruchte reputatie uitgebuit om celebrities te worden. Saints sneakers, Saints energydrankjes en Johnny Gat bobbleheads zijn naast talloze andere artikelen in elke winkel te vinden. Helaas hebben ze zich hiermee ook het ongenoegen op de hals gehaald van de legendarische misdaadgroep The Syndicate, die nu eist dat zij hun eer betonen aan hen.

Metal Gear Rising: Revengeance

Dit gloednieuwe deel binnen de reeks tilt Metal Gear naar compleet nieuwe hoogten. Metal Gear Rising – Revengeance legt zich toe op het in beeld brengen van een compleet nieuwe actie-ervaring op een manier waarop we dat nog nooit eerder gezien hebben. De combinatie van talenten afkomstig uit Kojima Productions (bekend van o.a. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots) én PlatinumGames (bekend van o.a. Bayonetta) zorgt ervoor dat spelers de beste elementen uit bikkelharde actiegames en epische verhaallijnen in één pakket zullen terugvinden.

 

Dark Souls: Prepare to Die Edition

Dark Souls is een compleet nieuwe actie RPG die zich afspeelt in een duister, fantasierijk universum en de spirituele opvolger van het veel geprezen Demon’s Souls. Deze game zal echter zowel voor de Xbox 360 als de PlayStation 3 worden uitgebracht, in tegenstelling tot zijn voorganger en omvat een compleet nieuw verhaal en spelwereld. In Dark Souls neem jij wederom de rol aan van een naamloze held die de wrede taak op zich neemt om de wereld te redden van het kwaad in de puurste zin van het woord.

  • Prijs: €19,99
  • Verzendkosten: €1,95
  • Onze review: Dark Souls door Florian Albronda
  • Metacritic score: 89
  • Link: Bol.com

Dead Rising 2

Er zijn enkele jaren verstreken sinds de zombieuitbraak in Willamette. De verspreiding van het zombievirus was niet meer te stoppen op het einde van Dead Rising waardoor de Verenige Staten nu een broeihaard van zombies is. Kruip in de huid van Chuck Greene, de onwaarschijnlijke held in deze game. Voor de invasie en zijn carrière als motocrosskampioen moest hij zelf instaan voor de reparatie van zijn motoren. Sinds de uitbraak van de zombies is Chuck ook een alleenstaande vader met een jonge dochter, Katey. Voor haar gaat hij door weer, wind en woelige zombies.

  • Prijs: €13,75
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: Geen
  • Metacritic score: 80
  • Link: Zavvi