Soundtrack Killzone 2 nu beschikbaar via iTunes

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4af923734a912.jpg

Killzone 2 is van Nederlandse bodem en daar mogen de Nederlanders onder ons natuurlijk trots op zijn. De game is naast een exclusive voor de PlayStation 3 ook een topper geworden en bevatte aardig goeie muziek in de game. Wil jij de soundtrack van Killzone 2 hebben? Dat kan vanaf nu namelijk.

De soundtrack van Killzone 2 is vanaf nu verkrijgbaar via iTunes, dit maakte Sony gisteren bekend. In totaal zijn het 29 tracks die garant staan voor 74 minuten luisterplezier. Het album kost een kleine 10 euro.

6 reacties

 1.    13 XP
  Nickaliciouz's avatar

  Hmpf, beetje uitbuiterij als je het mij vraagt

 2.    488 XP
  tigertijger's avatar

  ja niet echt dat ik zeg joepie

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  was dit niet al eerder gepost?

 4. Anoniem -   
  86.91.42.214 (Niet geregistreerd)'s avatar

  wel leuk maar 10EURO :O ik download het wel

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  wtf 10 euro. Nu willen ze hier een slaatje uit slaan 😀

 6.    442 XP
  rwss's avatar

  Dat dit systeem ITunes nog gebruikt wordt vooral omdat ze bij apple nog steeds met DRM werken, dit is uitbuiterij, je muziek is hierdoor gebonden aan je computer en aan de rotzooi van apple, je betaald voor de muziek dan vindt ik wel dat daar tegenover moet staan dat je er zelf mee mag weten wat je ermee doet op illigale kopiën verstrekken na dan.
  Als je computer crasht ben je de licentie voor de track kwijt en je zal ‘m dan opnieuw moeten aanschaffen, dit is uitbuiterij van de hoogste graad.