Ethan: Meteor Hunter komt binnenkort naar het PSN

Sony zet flink in op indie ontwikkelaars en doordat ze zelf hun games kunnen publiceren op het PlayStation Network is er een flinke toename aan nieuwe games. Binnenkort komt er weer een nieuwe indie game uit op het PlayStation Network en dat is Ethan: Meteor Hunter, welke in de maak is bij Seaven Studio en zojuist is aangekondigd.

Deze studio bestaat uit zeven voormalige ontwikkelaars die eerder werkten bij Hydravision (Obscure 1 & 2 en Alone in the Dark) en de game die ze nu maken draait om
Ethan, een klein knaagdier die geraakt is door fragmenten van een meteoriet. Deze fragmenten hebben hem de kracht gegeven om objecten te verplaatsen en de tijd stil te laten staan.

Gecombineerd met de mogelijkheden van Ethan zul je een 2D platformer voorgeschoteld krijgen, waarbij het verplaatsen van deze objecten en het stilzetten van de tijd een grote rol spelen. Je zult hier immers puzzels mee op moeten lossen. Het interessante aspect aan deze game is niet zozeer het puzzelen zelf, maar meer dat de game geen lineaire voortgang kent.

Als je puzzels oplost zul je nieuwe mogelijkheden krijgen en hiermee kun je de verschillende uitdagingen per level aangaan. In totaal zullen er rond de 50 levels in de game aanwezig zijn die verspreid zijn over drie verschillende werelden. De ontwikkelaar omschrijft de game als een titel die ‘easy to play’, maar ‘hard to master’ is. Hierboven de eerste trailer van Ethan: Meteor Hunter. De game zal laat in de zomer dit jaar gaan verschijnen.

Boxshot Ethan: Meteor Hunter

Ethan: Meteor Hunter

Releasedatum:
22-10-2012
Genre:
Platformer
Uitgever:
Seaven Studio
Ontwikkelaar:
Ethan: Meteor Hunter verschijnt volgende week voor de PS Vita
Gepubliceerd op 11 apr, 2014 om 11:34
Ethan: Meteor Hunter komt deze lente ook naar de PS Vita
Gepubliceerd op 5 feb, 2014 om 12:39
 1.    949 XP
  Timutz's avatar

  Lijkt mij wel een grappige game

 2.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Komtie ook voor de PS-Vita?

 3.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Lijkt me best nog wel leuk! 🙂 Laatste tijd steeds meer van het puzzelgenre gaan spelen, Jacob Jones vond ik de beste! 😀 Had ook nog Bentleys Hackpack, maar die is echt een miskoop. En verder nog Jaartje PS Plus, en losse titels als De Blob 2 en Darksiders gekocht. (De blob 2 kost maar 6 euro en Darksiders maar 4 euro)