Telltale Games werkt momenteel aan een tweede seizoen van The Walking Dead en hoewel deze pas dit najaar zal gaan verschijnen krijgen we in de tussentijd de kans om met een nieuwe episode aan de slag te gaan. Deze episode draait om 5 nieuwe personages en hiermee zul je de zombie-uitbreek opnieuw gaan ervaren.

Wel is het zo dat de keuzes die je in het eerste seizoen hebt gemaakt van invloed zijn op deze episode. Deze episode werd onlangs bij de Sony persconferentie op de E3 aangekondigd en eerder dan verwacht zal deze al beschikbaar gesteld worden op het PlayStation Network. Deze episode verschijnt namelijk morgen al in de Amerikaanse PlayStation Store.

Wij zullen een weekje langer moeten wachten, want de episode verschijnt in Europa pas op 10 juli. Als je het eerste seizoen op een ander platform gespeeld hebt en dit ook met deze episode van plan bent, hieronder een overzicht van alle releasedata over de verschillende platformen.

  • Tuesday, July 2nd – PlayStation Network (North America)
  • Wednesday, July 3rd – PC/Mac (Steam, Telltale Games Store)
  • Friday, July 5th – Xbox Live (Worldwide)
  • Wednesday, July 10th – PlayStation Network (Europe)
  • Thursday, July 11th – iOS (Worldwide)

Deze episode is ook in ontwikkeling voor de PlayStation Vita, maar het is niet bekend of die ook volgende week al beschikbaar zal zijn.