Het is al jaren geleden dat GTA IV is gelanceerd. Desondanks hebben we voor de lancering van de game nog nooit gameplaybeelden gezien. Toentertijd moesten we het doen met wat trailers en screenshots. Rockstar heeft toen erg goed hun best gedaan om uitgelekte beelden van GTA IV te voorkomen.

Zo verschenen er de dag voor de release veel gameplay video’s op YouTube, maar deze werden binnen een paar minuten alweer van YouTube verwijderd. Dit betekent dat het voor veel mensen een grote verrassing was toen ze de game in hun console stopten.

Rockstar is alleen van plan het iets anders aan te gaan pakken bij GTA V. In plaats van alleen trailers en screenshots te showen krijgen we binnenkort gameplaybeelden te zien. Rockstar heeft dit bekendgemaakt op hun website in een Q&A.

Op de vraag of we gameplaybeelden te zien krijgen antwoordt Rockstar dat we dit binnenkort te zien krijgen. Als je het niet wil zien, dan hoef je de video’s natuurlijk niet te bekijken. Je kunt dus ook gewoon rustig afwachten tot de game is gelanceerd zodat alles een verrassing voor je blijft.

Wanneer de gameplay trailer vrijgegeven zal worden? Dat blijft nog de grote vraag, maar zodra we een datum hebben lees je het op onze website.

“Will we ever see some GTA V gameplay?” – @ASTR4Lx

Yes. Soon (or in September if you don’t want to see it before you play it… it’s up to you) – the first Official Gameplay Video is on its way…