Europa krijgt een special edition van Bayonetta

Hakken hakken en nog eens hakken, dat gaan de meeste gamers  begin 2010 doen. De release van Sega’s nieuwe topper komt namelijk steeds dichterbij. De game is onderhand al uit in Japan en er was al ontdekt dat de game in het Engels speelbaar is, dus waarom zouden wij Europeanen wachten op de EU release in plaats van de game gewoon te importeren? Sega heeft ons zojuist een reden gegeven om te wachten tot acht januari.

Sega Europe heeft namelijk vandaag aangekondigd dat Bayonetta een special edition zal gaan krijgen. In deze special edition zal een soundtrack cd zitten, een hardcover artbook en natuurlijk de game zelf. Nadeel aan deze editie is dat hij vooralsnog alleen is aangekondigd voor het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk en Australië. Echter is het importeren uit de UK zo makkelijk dat wij het probleem niet zo in zien als de special edition echt niet naar de Benelux zou komen.

5 reacties

 1.    88 XP
  Fynxx's avatar

  Hopelijk dat hij hier nog heen komt en anders importeren=)als ie niet al te duur word..=P Deze game lijkt me zo tering vet=O

 2. Anoniem -   
  84.245.28.218 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Deze game is een van de beste ooit, al meer dan 2x gespeeld 🙂
  (jap import, $85 incl verzend = 58 euro)

  Het einde en de credits zijn epic!

 3.    488 XP
  tigertijger's avatar

  LOL dat is gewoon ronduit kut

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Gruwelijke art works :O

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  haha eat that japan!