De release van GTA V komt steeds dichterbij en nadert het finale stadium van de ontwikkeling. De puntjes worden op de ‘i’ gezet en daarbij wordt natuurlijk nauwlettend gekeken naar alle details van de game.

Er zullen altijd verschillen zijn afhankelijk van op welk platform je een game speelt. Soms zijn deze duidelijk merkbaar, zoals bij games als Darksiders of Bayonetta, waarbij de ontwikkelaar duidelijk de voorkeur voor een specifiek platform kenbaar maakt. Rockstar daarentegen meldt dat de verschillen tussen de PS3 en Xbox 360 op grafisch vlak en daarnaast op gebied van gameplay te verwaarlozen zullen zijn, als er al verschillen opgemerkt kunnen worden.

“Like all of our games, trust that we’re committed to making sure Grand Theft Auto V looks and runs as great as possible regardless of whether you pick it up for PlayStation 3 or Xbox 360,”

“We expect any visual differences to be completely negligible.”

Nu nog het nieuws dat de game ook op de PlayStation 4 verschijnt en dan kan onze dag natuurlijk niet meer stuk. Helaas wil Rockstar over dit onderwerp niets loslaten