Nolan North weet nog niets over Uncharted 4

Door de Uncharted serie is Naughty Dog één van de belangrijkste first party ontwikkelaars geworden. De studio zit vol talent en dat liet men recent nog zien met hun nieuwe IP The Last of Us, welke bij ons zeer hoog heeft gescoord. Wellicht weet je het nog niet, maar Nolan North zit ook in die productie als een personage. Voor de naam van deze persoon moet je maar even goed op de credits letten.

Nolan North werkt al jaren als stemacteur en staat synoniem aan Uncharted vanwege zijn vertolking van Nathan Drake. Eurogamer had de mogelijkheid om hem te interviewen en vroeg hem over zijn rollen die hij heeft gespeeld. Zo kwamen ze uiteindelijk op de vraag hoe het nu toch gaat met dat personage. North snapte precies waar de interviewer op doelde en zei al een beetje lachend het onderstaande.

“Everybody asks about Uncharted 4. I have no idea’ is the answer. I really don’t. Naughty Dog is busy with The Last of Us, which is supposed to be fantastic, but they’ve been really, really busy with that. Maybe, once that’s finished and the dust settles from all that, maybe we’ll know more about the possibility of that. I’m hoping, but I really don’t know. The fact that I don’t know is always disconcerting, but we’ll see.”

Hij weet dus nog helemaal niets wat volgens de acteur verontrustend over kan komen, maar wij gaan er vanuit dat dit wel goed komt. Naughty Dog zal vroeg of laat als de eerste opzet voor deel vier klaar ligt een belletje plegen naar North. Tot die tijd is het afwachten.

 1.    596 XP
  The_ghostmen's avatar

  verwacht eerder dat ze in april ofzo met een nieuwe jax komen die mede is ontwikkeld door de ene helft van naughty dog die ook ten tijde van de ontwikkeling van the last of us uncharted 3 heeft afgemaakt.
  en dat ze dan eind 2014 met een splinternieuwe uncharted komen en en dan zomer 2015 ofzo the last of us 2

 2.    1061 XP
  megafire777's avatar

  of hij weet echt nog niks of hij zegt niks:)

 3.    332 XP
  ss2pascal's avatar

  Tuurlijk zegt hij dat hij (nog) van niets weet. Emily Rose twitterde in 2010 ook nog dat ze geen idee had of er een deel 3 zou komen. Dit naar aanleiding van een vraag door een volger of er plannen voor een deel 3 waren. Dit terwijl deel 3 in de maak was.
  Deze mensen zitten onder contract en hebben daarbij ook een spreekverbod getekend.

  Geloof mij… een deeltje 4 zit al in de planning (of wordt al aan gewerkt), de vraag alleen is wanneer deze uit gaat komen.

 4.    332 XP
  ss2pascal's avatar

  @ss2pascal:

  Of misschien hoop ik dat zelf maar al te graag 😉

 5.    146 XP
  johnny_89_'s avatar

  Ben zo benieuwd naar wat ze gaan doen pfff.. Naughty Dog is echt mijn favo studio op dit moment.

 6.    4027 XP
  tyger1's avatar

  Ging Nauhty Dog uncharched niet even in de koelkast stoppen ? .
  Om verder te gaan met The last of Us er zouden daar toch ook 3 delen van komen ?
  Deze Developper heeft zo een topgames dat iedere titel nog een vervolg verdiend en misschien een nieuwe game kan uitbrengen.

 7.    3140 XP
  moes's avatar

  Waarschijnlijk weet hij het wel maar wil hij nog niet zeggen, anders contract breuk etc etc.

 8.    135 XP
  rickert99's avatar

  Op de gamescom gaan we sowieso wat zien van naughtydog of het is jac and daxter of er komt uncharted 4

 9.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Hij weet het wel, maarja, zwijgrecht he

 10.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  @rickert99: Waarschijnlijk allebei:)

 11.    979 XP
  Mikeyboy's avatar

  Misschien juist goed om het bij 3 delen te laten.

  Vond alle delen fantastisch, maar elke keer net wat minder (personelijke mening)

  Je ziet zat series die goed verkracht zijn omdat ze al bij deel 1302243034 zitten.

 12.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  Het is al wel bekend dat 4 uit gaat komen. Het is gelekt op de lijst van de E3 2014. Hij komt uit in 2015, en het lijkt erop dat dit gerucht waar is, er zijn al zoveel hints geweest naar Uncharted 4…

 13. Anoniem -   
  85.151.34..xxx's avatar

  Vond dat 3 alleen beetje de magie van de voorganger was verloren. Goeie deel grafische/gameplay/setting was top, maar het verhaal was weer van hetzelfde(verborgen stad/grot), vond ook jammer dat ze die tweaks eruit hebben gehaald als je game 1x uitspeelt. Zeg niet dat 3 slecht is, heb het in 1 stuk door uitgespeeld, dus voor mij mag 4 wel. Want voor mij is Naugthy Dog ook de nr1 studio, eigenlijk al sinds Crash

  Maar over de film-acteur, Mark Walhberg of….. Waarom pakken ze deze gast gewoon niet? Drake is op hem gebaseerd

 14.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Aan zijn antwoord te zien ‘lijkt het wel of het een behoorlijke poos terug is geweest dat ze dit hem gevraagd hebben’ of ze zijn bezig met een 2de The Last Of Us. Ik zit totaal niet te wachten op een 4de deel van Uncharted.

 15.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Nathan Drake is voor Playstation een belangrijk icoon/personage. Ik denk niet dat we al kunnen zeggen dat we alles van hem gezien hebben. Of het een prequel of sequel wordt (of misschien wel een of andere spin-off) is afwachten, maar een nieuwe Uncharted game komt er sowieso.