One Piece: Pirate Warriors 2 krijgt een nieuwe trailer en een hoop screenshots

One Piece: Pirate Warriors 2 is gebaseerd op de gelijknamige animé serie en zal dit najaar gaan verschijnen op de PlayStation 3. De game krijgt ook een PlayStation Vita adaptie, maar die is tot op heden (vreemd genoeg) niet aangekondigd voor Europa, maar wellicht dat dat nog volgt.

Het is vandaag een beetje druk qua video nieuws, want na de de nieuwe trailers voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en Lightning Returns: Final Fantasy XIII hebben we nog een nieuwe trailer voor jullie en deze is natuurlijk van One Piece: Pirate Warriors 2.

Daarnaast zijn er nog een hoop nieuwe screenshots vrijgegeven. Bekijk deze hieronder. Als laatste, binnenkort mag je nog een hands-on van One Piece: Pirate Warriors 2 hier op PSX-Sense verwachten naar aanleiding van een speelsessie op de E3 onlangs.

Boxshot One Piece: Pirate Warriors 2

One Piece: Pirate Warriors 2

Releasedatum:
20-09-2013
Genre:
Vechten
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
 1.    106 XP
  Gio's avatar

  Ik heb op anime 2013 aan een van de lui van Namco Bandai gevraagd naar de Vita versie. Hij gaf aan dat het bijzonder onwaarschijnlijk was dat die hier zal uitkomen.

  De demo daar speelde lekker weg. Meer Musou levels!

 2. Anoniem -   
  richi's avatar

  @gio
  Was je op animecon 😀 ik moest het helaas missen

 3.    106 XP
  Gio's avatar

  @richi: Yup. Heb er het hele weekend rondgehangen.
  Ze hadden ook Tales of Xillia ter beschikking (het complete spel, maar met wat bugs). Op een of andere manier trok me dat wat minder dan snel even wat koppen snellen in PW2.

 4.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Vooral die gezichtsuitdrukkingen zijn geweldig xD