T3 heeft van Sony de kans gekregen de PS4 uitgebreid te laten zien in een video. Je kunt de console vanaf alle hoeken die je maar kunt bedenken bekijken, zonder dat er een glazen doos omheen zit. Wat vooral opvalt is hoe klein de PS4 is, de PS4 is namelijk dunner en minder breed dan de PS3 Slim.

Echt heel veel nieuwe informatie brengt de video niet met zich mee, het is vooral beeld van de console zelf en weinig inhoudelijks. Wij blijven in ieder geval ondertussen Sony Nederland lief aankijken en hopelijk ontvangen wij ook binnenkort onze PS4 hier op de redactie.

Opvallend is overigens dat T3 meldt dat ze geen games erbij hebben gekregen noch een voedingskabel om de console op te starten. Mogelijk is de console die ze hebben ontvangen dus nog een ‘dummy’ en niet de real deal.

Unfortunately, we weren’t provided with any games to put through their paces – or even a power cable to boot the console up! However, it’s been useful to have a close up look at the console’s dimensions – and we have to admit, it looks damn sleek!